Inigo -> RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) (8.9.2009 23:07:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Jaz Lanu tudi, ko vrže 20 centi žogo.. nedolgo nazaj smo imeli obisk in sta se še njihova otroka (3 in 9) spravla žogat v hiši in so mi šle kr kocine pokonci.. sploh ko je žoga priletele meni po policah in lepo pospravila slike in take predmete po tleh.. samo pol spet dilema kaj naj jaz rečem tujim otrokom, da se to ne sme..user posted image jaz sem mela en obisk, ko je bil luki še majceni dojenček, pa še ni plazil.. punčka mi je s špangico risala po novi omari v dnevni sobi, mamica jo je pa gledala poleg pa nič rekla. mene je znoj oblival... potem je vzela robota in s polnim vlekla po parketu... prijela je igračo in ju butala v vrata... na sedežno je odlagala banano in kekse... ko so šli, sem bla presunjena kako škodo mala dela... no zdej pa luka vozi dva avtomobila naenkrat po parketu, s čokoladnimi rokami se briše v preprogo, treska z vrati... zgleda da pač tak je in je treba dat fazo stran, čeprav jaz bom pri obiskih vztrajala, da ne dela škode Sploh mi ne govori.. se mi zdi, da so zdaj v taki fazi, ko jih vse tak zanima, da je meni prav muka na obisk it.. Smo bli ravno zadnjič pri moji teti in imajo oni na polici pod klubsko mizico zložene izvijače in tako orodje.. valda ko je Lan to zagledal.. sem preživela ves obisk,da sem dežurala pred mizico, da sem preprečila, da bi začel vlačit tiste stvari iz police.. pa ko kar hoče it po stanovanju, pa na obisku se to ravno ne more počet.. hja, tk je. in pol nas vabijo na obiske, jst zavračam in vabim nazaj. zdj sem se pa končno opogumila in povem zakaj. takle zgleda: zelo radi bi prišli, ampak brin je tak radovednež, da bi premešetaril celo vaše stanovanje. kaj če bi se raje dobili kje zunaj ali pa vi naš obiščite. doma imamo vse prilagojeno in brin lahko počne karkoli, mi pa se umiru kaj pogovorimo. ponavadi rata! [sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|