| 
				  Šarki ->  mož  (31.7.2009 21:14:57)
			   | 

Nekega dne, gospodinjska pomočnica, zahteva od gospe večjo plačo.          To zelo razjezi gospodinjo in jo vpraša: "Pa dobro Marija, povej  mi razlog, zakaj misliš, da si zaslužiš povišico?"    Marija odgovori: "Nimam samo enega razloga, ampak tri".    Presenečena gospa jo vpraša: "Dobro, pa mi povej prvi razlog!"    "Prvi razlog za povišico je, ker lepše likam kakor Vi!"    "Kdo to pravi?" jo vpraša gospa.    Marija mirno odgovori: "Tako pravi Vaš mož".    "Kateri pa je drugi razlog", nejevolno vpraša gospa.    "Zato, ker boljše kuham kakor Vi."    Jezna gospodinja: "Pa ne reci mi, da je to rekel moj  mož?"    Marija se nasmehne in ji reče: "Zares, tako je rekel Vaš mož."    Gospa že vsa jezna: "Povej še tretji razlog!"    Marija z vso resnostjo: "Tretji razlog je, ker sem boljša  ljubica v postelji kakor Vi."    Gospa, rdeča kakor puran v obrazu, histerično: "Ali boš tudi tokrat rekla, da to trdi moj mož?"    Marija se zasmeji in ji reče: "Ne, gospa, to trdi Vaš vrtnar."    Vsa zaprepadena gospa nervozno vpraša: "Marija, za koliko ti naj zvišam plačo?!" 

| 

| 

| 

|