Impotenca! (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost



Sporočilo


Anonimen -> Impotenca! (3.8.2009 19:39:52)

Imam 40 let starega partnerja s katerim sem imela še pred 2 letoma izvrsten seks in nobenih težav z erekcijo, prav nasprotno bi lahko rekla.  Žal sva takrat prekinila razmerje za dobro leto. Odkar sva spet skupaj nič več ne funkcionira. Nonstop mi zatrjuje kako ga vnemirjam, ampak preden pride do erekcije poskušam vsemogoče da je penis kolikor toliko trden, da sploh lahko pride do penetracije. On se izgovarja, da so to leta, ampak meni je to skoraj neverjetno.
Sem že razmišljala, da bi ga prosila, da gre na kakšen pregled k specialistu, če nima slučajno kakšne resnejše težave.
Je imela katera /kateri podobne težave in kaj je za narediti? Hvala za vse odgovore!
Lep pozdrav!





Anonimen -> RE: Impotenca! (3.8.2009 19:47:31)

hejla, kot bi poslušala sebe, s to razliko, da sva stara 25 let. To se mi je zgodilo s fantom, s katerim sva imela eno avanturco par let nazaj, potem se nisva več videla. Sedaj sva se spet srečala, vznemirjenje totalno, vem da ga fuuuuuuuul privlačim, a ko je prišlo do seksa....sem bila že pošteno utrujena od nenehnega vzpodbujanja, da je korenjak stal trdno. Enkrat se je izgovarjal na alkohol, drugič na pretesne kavbojke....kaj pa vem, po moje je to bolj resen problem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kakšno moško mnenje? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Anonimen -> RE: Impotenca! (3.8.2009 19:49:09)

Ko sem še hodila okrog ginekologov, so bili povsod letaki, koliko moških trpi zaradi motenj erekcije in da naj obiščejo zdravnika, ker se težavo da rešiti. Takrat mi je bilo malo hecno, ker mojemu stoji takoj, ko mu samo pomežiknem, ampak očitno se lahko to zgodi vsakomur.
Torej moj nasvet: naj gre k zdravniku.




Anonimen -> RE: Impotenca! (22.8.2009 20:27:01)

Vsak drugi je impotenten.Zato pa je viagra na bel recept.Kar pogumno k dr.




ronja -> RE: Impotenca! (23.8.2009 13:57:20)

Zakaj pa sta se takrat razšla? Mogoče se podzavestno boji spet zbližat s teboj, ker si ga takrat zelo prizadela. Potem bo to pač nekaj časa trajalo, da ti bo spet zaupal in potem bo ok.
kar se let tiče nimam pojma, kako to gre - ali se res vse lahko spremeni v 2 letih ali ne - moj lubi še ni toliko star[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. V tem primeru bi pomagal zdravnik, saj za tele starostne motnje organskega izvora obstajajo kar dobra zdravila baje.




Marogica -> RE: Impotenca! (23.8.2009 14:02:22)


IZVIRNO SPOROČILO: ronja

V tem primeru bi pomagal zdravnik, saj za tele starostne motnje organskega izvora obstajajo kar dobra zdravila baje.




Pri 40-ih še impotenco ne moremo šteti za starostno motnjo, saj 40 še ni starost, kot takšna oz. kot biološka starost, saj je lahko le-ta tudi psihosomatskega izvora pri kakšnem mlajšem moškem. Vsekakor naj obišče zdravnika, da se ugotovi, kakšnega izvora je pri njem ta motnja. Potem bo tudi lažje urgirati in se prilagajti.




ronja -> RE: Impotenca! (23.8.2009 14:32:53)

Ja, saj meni se tudi 40 še ne sliši tako veliko - samo kot pravim, nimam pojma o tem. Biološko gledano se mi je zdelo to mlado - vseeno imajo lahko tudi mladi težave, ki so fiziološkega izvora.
Za psihološke blokade pa sem itak napisala, da se mi zdi najbolj verjetno, da se pač podzavestno boji navezat nanjo - ker to je pogosto vzrok ali pa to, da se bojijo, kako jim bo šlo. Vsekakor se splača obiskat zdravnika in delat na zaupanju, slednje nikoli ne škodi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




sanjasanja12 -> RE: Impotenca! (3.11.2021 14:22:34)

mi2 sva imela težave in potem sva našla domačega ponudnika teh naravnih tablet.
delujejo zelo solidno in so še kar poceni.




Graduate_student -> RE: Impotenca! (16.5.2022 14:01:18)

Pozdravljeni!

V okviru izdelave magistrskega dela izvajam raziskavo na temo moške spolne funkcije in moškega spolnega zadovoljstva v Sloveniji.

V ta namen izvajam anonimno spletno anketiranje preko spletne platforme 1Ka:

💁‍♂️ Anketa je namenjena VSEM moškim, ki so starejši od 18 let.

💁‍♂️ Anketa je sestavljena iz 28 vprašanj zaprtega tipa (na klik).

💁‍♂️ S pritiskom na tipko “KONEC” na koncu vprašalnika uspešno oddate anketo, v nasprotnem primeru se šteje anketa kot neveljavna!

💁‍♂️Podatki bodo POPOLNOMA ANONIMNI in bodo služili izključno izdelavi magistrske naloge.

🤝 Zahvaljujem se vam za sodelovanje.

Link📍https://1ka.arnes.si/a/763c4e2f 

 







Stran: [1]