bradavice po porodu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu



Sporočilo


maktub -> bradavice po porodu (5.8.2009 13:36:38)

med nosečnostjo, med dojenjem je normalno da so bradavice povečane, oz . take velike kolobarjaste ampak sem že 15 mesecev po porodu,dojila sem do 8 meseca ampak moje bradavice so se vedno zelo zelo velike točno take kot sem jih imela med dojenjem, kljub temu da so se mi prsi po dojenju dale skupaj oz. so se mi zmanjsale... morem da povedat da sem pred porodom imela 70B med dojenjem 85D in sedaj 75C... bradavica mi pride skoraj čez celo josko, pa se tako zelo povesene so da je braqdavica potegnjena res čez celo?
a ste tudi ve tako imele.. namč+reč vsi so rekli da se pol bradavica da nazaj v prvotno stanje..
prav grozno je videt.. da ne govorimo o povesenosti...




miapia -> RE: bradavice po porodu (5.8.2009 14:19:23)

hmmm, meni se bradavice niti niso povečale. Imam pa 7 mes po porodu in 5 mes po dojenju še vedno enake oz. nosim še vedno isti modrc kot pred porodom. Mogoče si pa v klubu, kjer gre vse bolj počasi nazaj.




_sanja_* -> RE: bradavice po porodu (10.8.2009 12:02:43)

Jaz imam prsi enako velike kot pred porodom (75B), med nosečnostjo in dojenjem so se mi povečale, seveda tudi bradavice, ki so tudi močno potemnele. Je pa vse šlo že nazaj, v predporodno stanje, v bistvu takoj, kak mesec po dojenju. Rodila sem pred 8 meseci, dojila pa 2 meseca.

Čudno, da tak dolgo traja. Pomoje bo šlo nazaj, saj smo si ženske zelo različne - enak primer je npr. tudi nosečniška črta, enim izgine takoj po porodu, pri drugih traja dve leti...




Stran: [1]