mamica študentka - vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


maja24-2 -> mamica študentka - vrtec (1.6.2005 12:24:32)

Mi smo dobili negativen odgovor za vrtec kljub vsemu da sem jaz se studentka no ampak to se ni vse problem je v tem da so nas spustili in da je bila to njihova napaka smo sedaj yviseli ali mogoce katera ve kam se lahko pritozis, ma res me ful jezi njihova malomarnost.
lp Maja




nejcko -> mamica študentka - vrtec (1.6.2005 13:40:29)


Pritoži se! To je tvoja zakonita pravica. Poznam primere, ko se je potem stvar razpletla njim v prid - torej so vrtec dobili. Kar pogumno.





mamsi -> mamica študentka - vrtec (1.6.2005 15:31:41)

Tut mene so zavnil, pa nisem študentka. Sm šla tja, direkt do upravnice, 2x in ji povedala, da pač nimam nobene duge variante, nimam nikogar od domačih da bi merkal, vse poznana varstva sm preklicala, nimao placa, za privat varstvo pa denarja nimam saj je več kot še enkrat dražje. Vprašala sem jih, kaj naj naredim sama, če je cel sistem tolk u ****u, da otrok nima kam dat. To vendar ne sme bit problem. In potem je začuda pa kar našla prostor. Poskusi jit osebno tja, povej, da si v škripcih, mogoče bodo pa tut za tvoje dete našli prostor.;)




bskrle -> mamica študentka - vrtec (1.6.2005 22:28:12)

Pritoži se.
To so svetovali tudi meni.
NAm se je zgodilo, da smo bili najprej v vseh 3 vrtcih zavrnjeni, potem pa po čudežu v dveh sprejeti. Iamm 2 deklici, tako da smo konec konec lahko celo izbirali.




Stran: [1]