Katastrofa - Hotel Jure Solaris Šibenik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na JadranuSporočilo


Ekaz -> Katastrofa - Hotel Jure Solaris Šibenik (8.8.2009 15:11:56)

Vrnili smo se s Šibenika, kjer smo v naselu Solaris bivali v hotelu Jure. KATASTROFA! Hotel ima štiri zvezdice in sploh nismo dvomili v to, da bo OK. Nikakor ne zasluži štirih zvezdic. Stene v sobi umazane, po tleh fleki, oprema stara, balkoni nikakvi in ograjeni z nekimi "gartri" kao proti soncu (imaš občutek, kot da si v zaporu), da ne govorim o pogledu z balkona - večino le-teh gleda na atrij hotela, kjer imajo poleg grmovja parkirane mini traktorčke, postavljene odslužene zarjavele sode, vrtno opremo....tudi hrana ni nič posebnega, sicer je je količinsko dosti, vendar non stop eno in isto. Npr v desetih dneh je bil ponfri (ki ga obožujejo predvsem otroci) le enkrat. Kopalnica je tudi katastrofalna, ima sicer novo ogledalo, to pa je tudi vse. Tuš kabina - groza - zgleda, da so bile prej neke druge pipe in iz stene kar štrilijo neki ventili.

Piše, da je hotel obnovljen. Sobe imajo le nova vrata in ogledalo v kopalnici, lep je tudi bar ob recepciji. To pa je tudi vse. Skratka, hotel je nikakav, medtem ko je naselje lepo in primerno za mlade družine. Če se boste odločili za Solaris, izberite drug hotel.
Anonimen -> RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik (8.8.2009 15:17:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz

Vrnili smo se s Šibenika, kjer smo v naselu Solaris bivali v hotelu Jure. KATASTROFA!


Pritozi se hrvaskemu ministru za turizem. Pravi, da se javi tudi za 10 kun:

http://www.jutarnji.hr/magazin/clanak/art-2009,8,8,,172157.jl
Anonimen -> RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik (8.8.2009 17:36:49)

OMG!!!pa cena je tudi za 4 zvezdice???
*bubi* -> RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik (9.8.2009 16:40:55)

Take stvari je treba malo pofotkat.

Mi smo bili 2 leti nazaj v h. Niko in me je motila izredno mala soba.


Kaj Jure je imel letos AI?
Ekaz -> RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik (9.8.2009 19:40:38)

Ne, ni bil AI. AI je imel Andrija.
manyka -> RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik (10.8.2009 23:36:27)

Olja,

mi smo bili v Andriji, pa smo še bolj razočarani. Soba primerna za begunce, hrana katastrofa, prijaznost - o tem ne bi, skratka po nekaj dneh soglasno spakirali in odšli domov. Ne priporočamo niti najhujšemu sovražniku. Aranžma pa drag - all inclusive pa niti a od all.

Vse razen hotelskega naselja Solaris Šibenik !!!


Lp Manyka
Ekaz -> RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik (11.8.2009 10:19:56)

Je sploh potem kater hotel v Solarisu dober? Meni je bilo tam sicer všeč, le hotel ne.
Anonimen -> RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik (11.8.2009 22:13:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz

Je sploh potem kater hotel v Solarisu dober?


Ne vem ce [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Tam sem bila nekaj let nazaj, sicer se ne spomnim, v katerem hotelu...ampak takrat dva dni nisem tam jedla nic, razen kruha, ker je bila hrana tako zanic. Pa nisem zbircna, ampak enostavno je bilo vse brezokusno in nekako cudno.
luka jan -> RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik (11.8.2009 23:05:12)

Po moje v Solarisu ni dobrega hotela. Res škoda, ker sam resort je prečudovit.
Zanimivo je pa to, da imajo vsi hoteli 4 zvezdice. Pa kateri kreten jim je to dodelil?[sm=smiley13.gif] Ko sem bivala v Istri v hotelu s 4 zvezdicami sem bila res zadovoljna, tile v Solarisu pa si res ne zaslužijo več kot 3, ali še manj. Po moje bo moral prit tujec v to naselje, poštimat hotele, potem pa bo še za it.
Mene mikajo za drugo leto app, sam nisem čist ziher če bom raskirala, me bojo žejno peljat čez vodo, tako kot so me že enkrat.[sm=smiley19.gif]
V hotel sigurno ne grem več, ker sem na lastni koži sprobala kaj pomeni zanje prenovljen hotel. Male sobe, hotel pošiman tako tako, mal ploščic že odletava, okna so predpotopna...All pa je itak brez zveze, pol smo pa hodl še v Dalmatinsko konobo jest, kjer je bilo super, pa mi res ni blo za it na dve večerjI. Pa ko smo si najeli čoln za cel dan tud nismo jedl v hotelu, tako da zame hotel ni. Sem poskusila, pa verjetno ne bom več.
bamby -> RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik (14.8.2009 18:35:10)

Sem prav presenečena nad kritiko hotela Jure [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Davnega leta 1990 sem bila tudi sama tam, izredno zadovoljna. Hrana je bila odlična. Vsak dan 4 menuji, v enem izmed njih je bil vsakič s pomfrijem. Vse ostalo je bil bife (juhe, solata, deserti) z veliko izbiro.
Soba je bila res bolj majhna, kar me takrat ni motilo, ker sem bila brez otrok. Sem si pa mislila, da imajo tudi večje - družinske sobe. V eni sem skozi vrata celo videla, da so imeli hladilnik.
ThinkPink -> RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik (15.8.2009 20:14:26)

Kaj pa, če bi zahtevali drugo sobo? Nam se je enkrat zgodilo (bila sem v 7m nosečnosti  z ogromni trebuhom), da smo dobili eno mini sobo z nikakvim pogledom, kopalnica oz. tuš tako miniaturen, da se niti noter ne bi spravila, soba je bila od dvigala oddaljena celo večnost hoje...itd Glede na ceno, ki sva jo plačala, in dejstvo, da sva hodila mimo sob, ki so bile veliko večje  - videla, ko so eni imeli odprta vrata, vsa šla na recepcijo in zahtevala drugo, večjo sobo in jo začuda tudi dobila. Ta je bila 2x večja, lepša, kopalnica pravi luksuz...jau ne vem zgleda so naju hoteli kar zrinit nekam.
Ekaz -> RE: Katastrova - Hotel Jure Solaris Šibenik (16.8.2009 21:39:41)

Smo dobili drugo sobo. Prva je bila sicer nekoliko večja, vendar je balkon gledal res na ropotoijo: traktroček, sodi, neko vrtno orodje, kupi šavja...zato smo vzeli raje drugo, ki je bila nekoliko manjša, vendar smo vsaj na boriče gledali. Da o dvigalu ne govorim. Mini dvigalo, ki vodi samo v en krak hotela. Vanj vozička otroškega nismo spravili. Zato smo tamalo nosili po stopnicah - je bila kot Kleopatra.
Stran: [1]