|
Teja K -> RE: Majčice 2010 (17.11.2009 13:40:35)
|
Anjuša, oj! Se vidi da si res na hitro preletela [sm=smiley36.gif], o tem je bilo že vse napisano. Torej povzetek: - tamponi obstajajo - eni G. jih priporočjao, drugi ne - odločitev ponovno tvoja - voda je super za nosečnice, vendar ne sme biti pretopla in moraš bit siguren v čistost bazena - najboljša vadba je v vodi... Meni je absolutno predrago v Atlantisu pa sem zaposelena...[sm=zmeden.gif], očitno sem se od mojega nalezla gorenskih genov... Debelost oz. baročna zaobljenost [sm=smiley1.gif] - jaz sem bila že vse od ekstremno suha, do bolj baročno zaobljena in to vse v času ko sem s svojim partnerjem. Vedno me je sprejemal zaradi mene in moje osebnosti, sicer je po moji vrnitvi na osnovne kg komentiral kakšno fotko [sm=jezicek.gif] ampak na lep način... Mislim da je pri kg pomemben predvsem zdrav način življenja, prava prehrana, gibanje, ... in sam sebi moraš biti všeč!!!, potem te tudi raznorazni komentarji ne vržejo iz tira... Je pa res [sm=smiley1.gif] nosečnost je eno super obdobje, kjer si lahko privoščiš malo več pregreh kot pa drugače in drage moje, jaz s pridom to izkoristila, bom že po porodu izgubila, ko bo treba na sprehode z bebiko, pa sina vozit na treninge in ko bom neprestano v pogonu, na rokah pa teža dojenčka,.... uhhh pa malo na prehrano popazit (še dobro da bo pomlad in poletje in bomo imele sveže zelenjave in sadja) in če ne poješ kasneje vse kar tvoj bebi pusti (ko začne jest kašice in grisolinote itd) tudi kg ne pridobiš ne vem koliko... potrebno je malo samodiscipline - seveda v zdravi meri, da ne škodi sebi in otročku (pomanjkanje mleka zaradi dijet)... Sorrči spet sem se razpisala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|