|
Lunanai8 -> RE: Majčice 2010 (30.10.2009 11:29:47)
|
Pozdrav še z moje strani! In juuuhuuuuhuuu! Prestali smo NS in VSE je ok! Mali(-a) raste, možnosti za DS je 1:8542 in Strahova pravi da je to super. [sm=bravo.gif] Dobila sem CD s posnetkom pregleda in slikice (12 eur) in gledam vsake 5 minut, kako se pikica premika. [sm=smiley36.gif] Spola pa še ni mogla določit, se ni vidlo, kar pa mi je vseeno, ker karkoli bo, bova oba vesela. [sm=smiley1.gif] Drage moje štajerke in ljubljančanke, vam povem, da sem jaz ljubljančanka, moj pa štajerc in se prav super razumeva. [sm=bravo.gif] Tako da jaz sem fenica obeh pokrajin in komot bi lahko živela tudi v prelepem MB, čeprav smo zdaj v Lj. Imam pa ogromno štejerskih prijateljev (celo moja najboljša prijateljica je iz MB) in sem se že kar malo "navlekla" štajerščine in nevede sem in tja uporabim kako besedo... [sm=smiley36.gif] Najin [sm=duda.gif] bo pa tudi bikec (bikica), kot očka, samo da je moj aprilski. Jaz pa devička. Vsi bomo zemlja, kar pa tudi ne more bit slabo, hehe. Drugače pa še info za Štejrko26: jaz sem dvojčica z mojim bratom (drugače nas je vseh otrok skupaj 4) in moram rečt, da je bila v otroštvu to prav zanimiva izkušnja - res sva se malo kregala in tepla, ampak zdaj je pa kar fajn met nekoga, ki si je delil mamin trebušček s tabo. Se dobro razumeva. Nič, grem jaz uživat in še malo posnetke od NS gledat, potem pa na kosilo - danes si bova privoščila in greva ven jest - malo praznovat. [sm=bravo.gif] Punce, imejte se lepo, za vse, ki imate danes NS pa DRŽIM PESTI, čeprav ne bi blo treba ker: VSE BO SUPER, srečke nosečke! [sm=smiley1.gif] papa
|
|
|
|