|
petruscha -> RE: Majčice 2010 (3.11.2009 10:17:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: milena2222 Dobro jutro vsem skupaj!Držim pesti,da bo z vsemi v redu na NS.Moram povedat,da je meni na pregledu ( pregled sem imela 17.10.09 )skoraj nehalo biti srce od strahu.G.je začel merit nuh.svetlino in vsakič,ko jo je zmeril je bila večja...Potem je pa zaradi tega naredil pregled vaginalno ( menda to ni običajno ), zato,ker se menda vaginalno bolje vidi ( tudi meni se je na monitorju zdelo,da je lepše ) in je ugotovil,da je ta prava tista ta manjša izmera. Čeprav pa osebno poznam primer,ko je bilo na NS vse narobe,pa se je potem rodil lep zdrav dojenček...tako da ne vem no. Pri meni je pregled pričela s sondo na trebuščku, pa se je zelo slabo videlo vse skupaj, tako, da je nadaljevala s pregledom vaginalno in ker potem nikakor ni morala izmeriti NS, ker je bil mali ravno tako obrnjen, je spet dala sondo na trebušček in tako je potem izmerila NS. G ni bila ista kot lani, sem bila kar malce razočarana, meritev sem imela dobro , vendar pa sem se vseeno še odločila za DHT. Rezultate dobim po pošti nekje v 14 dneh in verjamem, da bodo dobri.
|
|
|
|