|
Sky3 -> RE: Majčice 2010 (8.11.2009 15:05:24)
|
naj te ne skrbi! če imaš kolikor toliko razumevajočo in človeško G, ti ne bo nič rekla... namreč mene je panika tut grabila, ker sm se do 1. pregleda v 11. tednu zredila 3.5 kg. vsi so me strašil kakšno škodo sm naredila sebi in otročku, tko da sm bila že čist nesrečna in zaskrbljena. ko sm prišla na pregled, sem jih najprej opozorila prav na to, pa so se mi samo nasmejale. že m.sestra mi je povedala, da to ni nič nenavadnega in nič kaj hudo narobe in da je zelo pogosto. eno je teorija in optimalnost, drugo je realnost. hec je bil v tem, da so me pošteno matrale slabosti, ki so se vlekle od cca. 10ih zjutraj pa tja do 7ih zvečer. tačas sm non stop glodala kako sadje, če je le šlo, sicer pa prepečenec in grisine, kar mi je toliko umirilo želodec, da nisem bruhala in da sm lahko še kej postorila. zvečer sm pa ponavadi pojedla normalen obrok kakih kosmičev ali jogurta in to je bilo to. no, zaradi nepravega časa gl.obroka in po malo nabranih kalorij (predvsem iz OH) so se seveda kilce nabrale. zdravnica mi je povedala, da dokler mi je slabo, naj pač jem kar mi paše, da se bom bolje počutila, v 4. mesecu se pa počasi začne kontrolirat prehrano in s tem kilogramčke. takrat se namreč ponavadi tudi slabosti že umirijo. (hvala bogu, pri meni se že [sm=bravo.gif]) skratka, brez skrbi in veselo naprej! [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|