TRST (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

junior -> TRST (18.8.2009 18:37:55)

A gre katera jutri popoldan v Trst  nabavljat. Mene mika pa mal cvikam it sama, še nikoli nisem bila sama.
Zbiram pogum, joj pa še vroče bo, ah samo izgovore iščem.
Zdej imam namreč krasno priliko, ker sem sama brez hčerke ta teden je na morju, z njo se pa ne upam iti, ker mi takoj zgine pred očmi in nebi mogla nič kupiti, samo njo bi iskala.
l

Anonimen -> RE: TRST (18.8.2009 20:40:27)

Ne....bo pa soprano v Trstu. Pojej kaksen dober sladoled se zame :).

jakaracman -> RE: TRST (18.8.2009 20:44:45)

Jaz sem bila pred dobrim tednom pa je bolj žalost.Ledena kava je pa sedla.[sm=smiley1.gif]

Naja31 -> RE: TRST (18.8.2009 21:00:47)

Pa naj te ne bo nič strah. Ni razloga.
Uživaj! 

kaya2007 -> RE: TRST (18.8.2009 21:02:01)

če greš, rabim sojino mleko iz torri d europa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

kasso -> RE: TRST (19.8.2009 13:37:29)

Greš z avtom do avtobusne postaje v Sežani, potem pa mislim, da ob delavnikih vozi vsako uro avtobus v TS. Vožnja pa je 1 eur.

Jaz sem bila ravno v ponedeljek, ampak službeno...z avtom v center in nazaj.

Ne pozabi, da so v Italiji počitnice, tako da predvidevam, da so tudi trgovine zaprte.

blaža -> RE: TRST (19.8.2009 14:00:45)

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Greš z avtom do avtobusne postaje v Sežani, potem pa mislim, da ob delavnikih vozi vsako uro avtobus v TS. Vožnja pa je 1 eur.

Jaz sem bila ravno v ponedeljek, ampak službeno...z avtom v center in nazaj.

Ne pozabi, da so v Italiji počitnice, tako da predvidevam, da so tudi trgovine zaprte.

trgovine so vse odprte, razen ob ponedeljkih imajo nekateri zaprto. Ferragosto je pa že mimo.

Nea_teja_ -> RE: TRST (19.8.2009 15:29:55)

O lejo lejo si ti še živa??????

kasso -> RE: TRST (19.8.2009 15:51:23)

ej junior, sama pejdi in fajn nakupuj [sm=smiley1.gif]

mala zirafa -> RE: TRST (19.8.2009 18:38:21)

Ne hodite ker je vse živo zaprto.Smo bli  pred kratkim.Razen če ste napotene samo v TC.Imajo ferragosto.

blaža -> RE: TRST (19.8.2009 18:43:54)

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Ne hodite ker je vse živo zaprto.Smo bli  pred kratkim.Razen če ste napotene samo v TC.Imajo ferragosto.

ferragosto je KONČAL PREJŠNJO SOBOTO![sm=smiley1.gif]

junior -> RE: TRST (19.8.2009 22:02:07)

Ja komi.

junior -> RE: TRST (19.8.2009 22:07:42)

Ja danes sem morala najprej it k ginekologinji ker krvavim že drugič ta mesec,dobila železove tablete in hormonske tablete za zaustavitev krvavenja.
Me pa ful vleče ta varianta, da bi šla v Sežani na avtobus do Trsta, bojim se da se ne izgubim kar se to v Trstu lahko hitro zgodi.
lp Karmen

mala zirafa -> RE: TRST (20.8.2009 23:18:11)

Videla sem odprtih samo nekaj kafičev.Drugače žive duše nikjer.
Srečno pri nakupih!

bumerang -> RE: TRST (20.8.2009 23:27:56)

Ferragosto ni samo 15. avgust ampak je čas dveh tednov, ki objema ta datum in ko imajo delavci tradicionalno kolektivni dopust. Včasih se ta dva tedna skorajda ni dobilo kruha, danes so odprti vsi večji nakupovalni centri, trgovince v centru pa znajo biti zaprte, predvsem popoldan.
Če že siliš v Trst, potem zdaj ni čas. Pa pojma nimam, po kaj greš, ker se pri nas že zdavnaj dobi več in lepše.

mala zirafa -> RE: TRST (21.8.2009 0:09:33)

Dogaja se ravno obratno kot se je včasih.V Supernovi in obiju v kp slišiš večinoma samo ital. govoreče ljudi.Prav na bruhanje mi gre[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image].Tako, da po mojem ne vem kolko se vam splača.Mi2 sva šla v nedeljo zaradi kruha, ker je blo v slo res vse zaprto.Tam je pa samo PAM obratoval, na srečo.Če ne ga bi pekli kar doma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Anonimen -> RE: TRST (21.8.2009 0:20:28)

Dogaja se ravno obratno kot se je včasih.V Supernovi in obiju v kp slišiš večinoma samo ital. govoreče ljudi.Prav na bruhanje mi gre[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] .

Svasta.
Upam, da Italijani ne pljunejo v moj espresso.

blaža -> RE: TRST (21.8.2009 7:34:03)

Videla sem odprtih samo nekaj kafičev.Drugače žive duše nikjer.
Srečno pri nakupih!

Ma prav ne razumete, da je spet vse odprto, ker je ferragosto končal? Sem vsak dan v Ts, ker tam delam. Če si bla pred prejšnji teden so pa še imeli vse zaprto. tistega ki je volja, lahko gre komot.[sm=smiley1.gif]

blaža -> RE: TRST (21.8.2009 7:35:15)

Ja Italjanov je pa vse več pri nas, ker kupujejo hrano, ki je pri njih sorazmerno draga. V Tušu jih je ful, pa Šparu.

Mene čisto nič ne motijo, sej mi tudi hodimo k njim v šopping.[sm=smiley36.gif]

bumerang -> RE: TRST (21.8.2009 8:08:51)

Dogaja se ravno obratno kot se je včasih.V Supernovi in obiju v kp slišiš večinoma samo ital. govoreče ljudi.Prav na bruhanje mi gre[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] .

In zakaj ti gre na bruhanje?

Stran: [1]