ZS-ji ne vem ta katerič že... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> O portalu



Sporočilo


oka -> ZS-ji ne vem ta katerič že... (20.8.2009 19:23:22)

Zanima me ali ima mogoče še kdo na tem forumu težave z ZS-ji. Meni namreč kaže da imam prejeto sporočilo, ko pa si ga želim ogledati, se mi na hitro pokaže medvedek iz reklame za Lino in potem je vse belo. Vidim le kdo in kdaj mi je poslal sporočilo in da je sporočilo še neprebrano, do samega sporočila pa ne morem. Pravzaprav ne morem pogledati nobenega sporočila v mapi prejeta sporočila. A je spet kak škrat na delu?

LP




oka -> RE: ZS-ji ne vem ta katerič že... (20.8.2009 20:56:06)

Da popravim svoj prvi post: v mozili so ZS-ji tako, kot sem že opisala. V explorerju pa zadnje prejeto sporočilo sicer lahko preberem, nimam pa ostalih, starejših sporočil, ki pa sem jih dopoldan še imela in jih nisem brisala. Vidim samo to zadnje sporočilo, kljub temu, da imam napisano: 60 prejetih sporočil, 0 neprebranih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anonimen -> RE: ZS-ji ne vem ta katerič že... (20.8.2009 21:41:12)

jaz imam pa samo v Mozilli v ZSjih na voljo neke čudne smeške, v IE8 pa ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




oka -> RE: ZS-ji ne vem ta katerič že... (21.8.2009 8:34:05)

jaz imam pa samo v Mozilli v ZSjih na voljo neke čudne smeške, v IE8 pa ne user posted image


Ti imaš vsaj smeške. Jaz pa že prej nisem imela smeškov.

RR team prosim lepo ampak res lepo, da pogledate zakaj ne morem do ZS-jev. Saj bi komu od vas poslala ZS pa ne morem. In ja mudi se mi, ker obljuba dela dolg in je zaradi tega ne morem izpolniti.

Imam  tudi težave pri prijavljanju. Porabim kar nekaj časa, da mojo prijavo sprejme. Ko odtipkam nick in geslo mi najprej napiše dobrodošli, nato pa me zopet vrže na prijavo.
Upam vsaj, da mi bo uspelo tale post oddati.




zvesta -> RE: ZS-ji ne vem ta katerič že... (21.8.2009 18:58:06)

jaz pa spet ne dobivam obvestil o prejetih ZS na mejl...




Jerneja_ -> RE: ZS-ji ne vem ta katerič že... (24.8.2009 12:29:39)

Pozdravljene, počasi se vsi člani RR Teama vračamo z dopustov. Opravičujem se vam za nekoliko pozen odgovor. Potrudila se bom, da bo odgovorjeno in rešeno na vaša vprašanja/težave/predloge.

Hvala še enkrat za razumevanje!

Jerneja




oka -> RE: ZS-ji ne vem ta katerič že... (24.8.2009 14:45:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR

Pozdravljene, počasi se vsi člani RR Teama vračamo z dopustov. Opravičujem se vam za nekoliko pozen odgovor. Potrudila se bom, da bo odgovorjeno in rešeno na vaša vprašanja/težave/predloge.

Hvala še enkrat za razumevanje!

Jerneja


Hvala za odgovor ampak jaz še vedno ne morem nič ordinirat preko ZS-ja. Zdaj mi tudi v Explorerju ne dela več, čeprav sem do včeraj lahko zadnje sporočilo lahko še prebrala in kot kaže tudi nanj odgovorila, čeprav se mi je potem, ko sem napisano poslala izpisalo: error. Da o tem, da so vsa moja sporočila poniknila neznano kam, da imam težave pri prijavljanu, citiranju (tole je moj tretji poizkus) ne govorim.
Kot sem že enkrat napisala, bi ZS-je rabila že v petek, zato prosim za razumevanje zaradi moje nestrpnosti in hvala!




Jerneja_ -> RE: ZS-ji ne vem ta katerič že... (25.8.2009 20:23:31)

Oka poslala sem vam ZS.




Stran: [1]