Anonimen -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (8.9.2009 9:23:53)
|
jutro midve sva se šele zdaj skotalile iz postle.[sm=bravo.gif] Ma je pasal!Zunaj je ful lep sonček, tak da danes morma it mal ven, ker sva včeri ful zabluzile. Skoz sem na telefonu visela. In ugotovila, da že pol leta plačujemo stroške za 4 namesto za 2. In pol un komunalc vpraša a zdej vas je pa 5? Kakih pet?? No in sem ugotovila, da mečemo dnar skoz okno. No, zdaj ko nas je več, bomo pa manj plačal...[sm=smiley36.gif] vsaj nekaj[sm=smiley36.gif]. Flaška si se selila al kaj jaz to neki čujem? Ja faaaajn to. Katmat...ti pa pediatrinjo zamenjaj. NIma filinga.[sm=smiley1.gif] Ampak kako so hecni...tu pa je menda ena pediatrinja razlagala, da je mela pacientko, ki je mela ful pozno otroka in je prišla menda z listkom, kolikokrat točno je treba otroka previt na dan in take štose. In je potem zamenjala pediatra, ker ni dobila natančnih številk.[sm=smiley36.gif] Tako, da bi blo bolje, če bi mlajša imela otroke, da stare ful komplicirajo. Eh...jaz tudi mislim, da prestar ni dobro bit...Na šolski prireditvi: a vi ste pa stara mama?...ne, mamica[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|