Tanja_ -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (11.9.2009 9:39:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Hvala!Sem že našla cifro.a pa boste šli kljub vsemu še v ZD v razvojno?Kolikokrat pa ste bili pri njej? Jaz imam datum za RA 23.10. in sem mislila, da bi šla k njej vsaj toliko, da mi pokaže handling in pove, če je res kaj narobe s Hano. Smo že bili v RA in dobili napotnico za fizioterapijo. S Tamaro nekako filamo čas dokler ne začnemo fizioterapije. Zaenkrat niti še datuma nismo dobili ker je fizioterapevtka službeno odsotna, prej je bila pa na dopustu. K Tamari probamo it vsaj 1x na teden (čeprav zdej ma ful gužvo ker je začela 4 ure na dan delat v RA). Ona nam je takoj rekla, da bomo težko sami odpravli težave, ker je bil res zelo zakrčen. Zdej se stvar izboljšuje ampak še zmeri pa ko kaj joka ali kaj podobnega rata čisto zategnjen. Kolega ima sina ki je imel podobne težave, pa je rekel da so rabili približno pol leta da so odpravili težave z zategovanjem. Kaj je pa pri Hani težava? Pri pasenju kravic jo zanaša v desno. Je rekla pediatrinja, da je to lahko posledica tega, ko je imela popkovino ovito okrog vratu in desnega komolca.
|
|
|
|