maja1488 -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (14.9.2009 14:26:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: zoja09 Blue a ti povem da je to že men prišlo na pamet.2 leti sem rabla,da sem dosegla da pes ne spi več v postelji,ker sem preoblačila posteljino 3x na teden.Nevem res kaj naj.Za pesa nima boksa in ga tud ne misli nardit,ker že živi ta pes 10 let not v bajti jaz pa sem komaj 2 leti tu.To je bil odgovor.In da mu ne more zmanjšat gibalnega protora in ga zapirat,ker bo zameil in lahko postane napadalen do mene in otroka. kokr kol se grdo sliši.. jz bi se zdej delala full prjazna do psa, da ne bi partner kej posumu, pa mu dej kakšen struo v hrano,. tko da bo zgledalo k da jhe vzuni kej požrl... ja jz vidim to kot edino možnost.. al pa da popolaš kufdre in greš k seb domov... to bi ble zame edine 2 možnosti če noče razumet Tuki ni problem v psu ampak v dedcu. Tudi če se tega psa reši, si bo druzga nabavu in z nevemkakim razlogom ga spet postavu pred vaju. Mislim, če je to razlog, da bo ljubosumen na vajudve, če ga zapre [sm=zmeden.gif] Jst bi spakirala in šla. Njemu očitno tale pes več pomeni kokr vse drugo. Pa nej ga ima. Sej bo kmalu vidu, da tko ne gre. No vsaj upam. Če pa ne bo, verjemi, da ti bo boljše brez njega. Tko morš skrbet za otroka (predvidevam, da se ničesar ne dotakne in ne pomaga), pobirat in pucat za psom in še za njegovo visočanstvo skrbet. Jst bi raj zdej spokala, kakor pa potem, ko otrok že šteka, da očeta ni več z vama. Je ful težje razložit. Mam kolegico s podobnim primerom.
|
|
|
|