|
Anonimen -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (21.9.2009 8:46:15)
|
pa dobro jutro![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] U. je bil prejle tako siten in jokav, da sem ga dala v posteljico,... naj se tam zdere! pa kmalu slišim grganje in smeh in skratka zadovoljen otrok... kar nekaj časa, prejle pa spet jok in grem pogledat, kaj je... je bil obrnjen za 90* in z glavo zagozden med stranico posteljice... prvič se je zgodilo, da se je obračal... ponavadi samo mirno leži. in danes, ko je na kavču bil v polsedu, se je dvignil v sed... in kaj kmalu si je poljubljal noge (in ropotuljico, ki mu je ležala med nogami). ga poležem nazaj in spet v sedu... bučka mala! sem šla preverjat O. slike iz prvih posedanj in našla datum... ko je bil star 4 mes in pol, se je v njem prebudila močna želja po sedenju... zdaj pa sem spet zbegana... tale hendling pa te zadeve. že pri O. mi je bil njegov razvoj prehiter, zdaj pa kaže, da U. ne bo prav zaostajal za njim. ampak O. nisem silila sedeti in ne stati in ne hoditi... vse je moral storiti sam! saj ga ne morem potiskati nazaj, naj leži... evo, če mi bo uspelo, dokaz, kako se je O. sam spravil sedet...
|
|
|
|