maja1488 -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (7.9.2009 13:13:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Povijanje kolkov... ne vem, sem pred kratkim napisala kako je bilo pri nas s povijanjem kolkov. Obe sta imela kolke 1a 1b. V Celju prepoved širokega povijanja leta 2007, zaradi novih ugotovitev, da lahko otroku bolj škodiš kot koristiš. Nismo povijali , kolki ok. Ljubljana 2009 - široko povijanje, ga nismo. Smo pa bili zelo pohvaljeni , da so lepi, ker smo povijali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ko sem pri Lukcu se odločala , ali ga povijam ali ne in sem malo brskala po internetu, sem ugotovila da se povijanje kolkov opušča... Pa še to, v Celju 2.uz kolkov sploh ne delajo več... Zdaj pa bodi dovolj pameten... Sej ne veš kaj nardit. Ravno tako je s fluorovimi tabletkami. Nekako se odločiš po občutku. Isto kot s prehrano. Mami je meni tri tedne po rojstvu dajala pomarančni in korenčkov sok. Pri enem mesecu sem imela že 2 gosta obroka. Takrat je blo tako. Zdej pa bog ne daj....ti ga socialno odvzame. No ampak na pregled bi vseeno peljala, če imata že datum.
|
|
|
|