ANABOJAN -> RE: Septembrčki 2009* (5.12.2009 17:58:25)
|
Evola tudi jaz se vam pridružujem, ponovno končno po treh mesecih , ko sva z mojim palčkom dobila recimo svojem ritem... malo sem vas prebirala, pa sem vam prw fouš koliko vaši žužki prespijo.... mi gremo spat ob 7h zvečer, p spimo nkeje do 11h, polnoči, potem dojenje potem cca čez 2 uri, in nato do 7 zjutrej nekje na uro uro in pol dojenje... sem sesuta, no dokler si nisem vspostavla dovolj mleka je blo še slabše....., čez dan pa kakor je, 45 minut spi pa uro dve je pokonci... včasih cel dan spi, včasih mi v celem dnevu ne prespi niti dve ure.... kriza ... posledično sem zmozgana..... kar se pa kakice tiče tudi jaz sem ugotovila da ima tekočo in sluzasto že kake tri tedne, pa ne moreme rečt da je od kaplijic ker sem jih ukinla in zamenjala z italijanksim, ker je od naših imel krče, pa še vedno je blato enako tekoče, mogoče sem ga malo umirala, ko mu dodajam zjutraj čaj z bakterijami za črevesje, ker mu je en cel tedene non stop krulilo po črevesju, no to sem odpravila, driske pa ne..... dejte mi prosim povedat kakšne jezičke imajo vaši, pri nas je namreč bel, pa ga nikakor ne morem rešit z daktarinom, sumim da so gljivice, a ne gre dol, mu jih drsam z glukoyo in potem namažem z dakatarinom, pa ni nič boljše... vaše iskušnje.... hvala lp ana in nik
|
|
|
|