vila MaLiNa -> RE: Septembrčki 2009* (27.12.2009 14:35:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik dobro jutro, mi pa gremo danes na dedka mraza, kljub temu da je še majhen, upam da se bo slikal z dedkom mrazom da bo imel za spomin [sm=smiley1.gif] Sara je bila tudi že na Dedku Mrazu[sm=bravo.gif]. Pa se mi zdi, da je prav uživala zaradi vzdušja... otroci veseli, navdušeni.. očke so se jim svetile, ko so odpirali darila... na maestru bi rekli: neprecenljivo[sm=smiley36.gif] in še prav bi imeli. Pa, ko sva z možem smrekco postavljala kar ni hotela zaspati, ker se je nekaj dogajalo. Potem smo vrteli še božične pesmi in plesali na njih, tamala pa je vrsikala od navdušenja[sm=9nebesa.gif]. Komaj čakam naslednje leto, da ga bomo skupaj okraševali.[sm=bravo.gif] Bo mama do kakšnih novih obeskov prišla[sm=jezicek.gif] No ena serija praznikov je že počasi mimo. Je bilo pestro... je prišlo ene par prijateljev na obisk in je prav pasalo[sm=bravo.gif], pa še mi smo ga šli malo lumpat. Pa še naslednji teden imamo par obiskov najavlenih potem smo pa zopet frej za nekaj časa[sm=jezicek.gif]. Veselka a bo še kakšen septemberček?[sm=smiley36.gif] Škorpijončica upam, da je to res samo poskok v rasti.
|
|
|
|