tulpek -> RE: Septembrčki 2009* (4.1.2010 20:41:10)
|
Imam občutek, da mojega malega nekaj muči...mogoče kakec... noče ali ne more zaspat [sm=zmeden.gif] na rokah še spi, kak ga dan dol pa jok... pa sicer ni tak. Zdajle poteka tretja borba, je že kakšno minuto v kinderpetu, mogoče mi bo uspelo. IZVIRNO SPOROČILO: veselka js mam tud krvno skupino 0, torej rojen mesojed, sem pa vegi in se brez mesa mnogo bolje počutim. mož pa kako malo lupinico imate to? sem misnla, da je naša mala, ampak ima Aurora še dost do roba navzgor. edin mal ozka je. si pa tud že ogledujeva sedeže, no, sej je še čas, bova pa naročila prek o-baby, ker so bistveno nižje cene kot pri nas. sam na pokušino bomo šli, da bomo vedli, kaj Aurori paše. Jp, zato pa js ne verjamem kaj veliko tem krvnim skupinam. Me je pa skoraj iz stola vrglo, ko sem izvedela, da imam 0, ker sem bila prepričana v A. In tudi vse glede hrane, kar velja za A, velja za mene [sm=zmeden.gif] Lupinico pa mislim, da imava enako (veselka)... zaenkrat še gre noter in upam, da ne bo več tako hitro rasel, ker bi ga rada imela čim dlje noter. Če nogice gledajo malo preko, tako ni panike, glavno je, da glava ne gleda ven. Smo pa na 68, nekaj tudi na 74, odvisno od modela... ampak te pižamice, ki sem jih naročila decembra preko Dolenjke, so mu že tipi topi prav, nič placa več [sm=zmeden.gif] . Mi je žal, da nisem vzela 9-12 mesecev... bo za naslednjega fajn ohranjeno [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|