tulpek -> RE: Septembrčki 2009* (5.1.2010 13:33:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa A ste morale pisati, da vas sklepi bolijo[sm=zmeden.gif] Sedaj še mene[sm=jezicek.gif]. Matr sm en hipohonder[sm=smiley29.gif]. Sm pa tooook lenaaaa[sm=smiley24.gif]. No zravn Sare se mi že da ležat[sm=jezicek.gif]. Spanje z veliko muko zaspi nekje med 22. in 23. in potem drnjoha do okoli 7ih, jo previjem in greva nazaj v posteljo do 9-10ih. Tako, da imam zajtrk že za kosilo[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]. Se pa drugače drživa Adija Smolarja: ker jaz, delam zlo počas[sm=jezicek.gif]. Samo ne bi pa imela nič proti, če bi morda kaj prej zaspala, da bi se šla še sama kaj pocrkljat k mojemu[sm=love.gif][sm=smiley9.gif]. Čez dan pa tudi skoraj nič ne spi... Večino velja tudi za mene, samo spol in ime sta druga... a sva kaj v sorodu? IZVIRNO SPOROČILO: altaja Nepoznana: pa sej ni nič narobe da spi pri tebi. Eni pravijo, da je to bolje in celo priporočajo da spi pri mami. Jst tega ne prakticiram zato ker se pol tud premaknit ne upava mali je pa ko lord na sredini in ves razkomoten. Tko spimo vsak na svojem placu dokler se mali ne zbudi, nato nadaljujemo v troje. Če bi mela večjo posteljo (mava 140) bi sigurno večkrat spali skupaj. Men osebno je lepše kdar ga imam pri sebi, ampak kaj ko se ne spočijem dovolj. Midva imava 180, in izgleda to tako, da mali spi na moji polovici, roke narazen, po možnosti še ne čisto poravnan, midva na na drugi strani, da ga ne zmučkava [sm=smiley36.gif]. Mene je bilo na začetku fulll strah, da ga pomučkam, zdaj ko je malo večji, je ta strah manjši, ampak še vseeno prisoten. Zato je običajno do jutra kar v svoji posteljici in šele po jutranjem dojenju z mano, ampak če se pa spomni, da bi ponoči jedel, pa itak zaspim zraven in potem on tudi. Ni pa res nič narobe, če spi zraven, prav lepo je. VId je pa prekrasen, mali sonček
|
|
|
|