tulpek -> RE: Septembrčki 2009* (30.11.2009 20:54:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Drugače pa dober večer [sm=smiley1.gif] Jaz se že s čokolado bašem, se mi katera pridruži [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif] Js tudi [sm=smiley9.gif] . Sem dobila promocijsko Gorenjko (tisto, ki jo preko FB delijo) in jo j treba temeljito preizkusit. Obroč... ja, tudi to bom dobila od sestre, njen ga je v teh dneh prerasel. V bistvu ga še nisem videla, ampak mi ga je omenjala. Martinu je še danes prav, se mi zdi, da gre po kilah in je do 18 kg. Drugače pa ne mislim samo čakanje čez rok v nosečnosti, ampak tist ko sem mogla it na dermatološko ležat, zaradi srbenja, pa se mi še zdej fuul fleki poznaj po telesu, bljak[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Uh, ti si imela še to... pa to v obeh nosečnostih? Js sem pri sebi mislila predvsem to, da mi je skoz bilo slabo, pa me tiščalo in energije nisem imela nič. AMpak zadnji mesec je bil pa po počutju zakon, če bi le bilo skoz tako[sm=smiley36.gif]. Nek rdeč obroč ima to vem, zakaj je mnenja, da mu ni več prav, pa ne vem [sm=zmeden.gif]. Bom videla, če bo ugotovila, da ga še spravi noter [sm=smiley36.gif]. Ima pa mali 12 kg, tak da potem bi mu že moglo biti...
|
|
|
|