dolenjka -> RE: Septembrčki 2009* (2.12.2009 10:29:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* _____________________________ IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: veselka smešne ste... A MISLTE, DA OB AURORI RABM ŠE ENGA PREZAHTEVNEGA TOLK KMAL????? Mogoče pa zdaj plačuješ že za naslednjega, ki bo tako priden, da skoraj vedela na boš, da ga imaš [sm=smiley36.gif] . Se splača poskusit čim prej [sm=hudicek1.gif] . Mož, koliko pa je razlike? Js imam kar neke more, da sem mogoče noseča, čeprav je skoraj nemogoče. Mi ni nič slabo, tak da potem že ni [sm=smiley36.gif] Natanko 14 mesecev. to je moglo bit pa kar pestro predvidevam [sm=zmeden.gif] Pri nas je 19 mesecev, pa če bi imela Taro doma, bi se zdejle verjetn po Polju al pa Idriji sprehajala verjetn [sm=smiley36.gif] Jah, ni bilo hudega, ker je bila Zala (prva) vzorna in staršem najbolj prijazen otrok. Sem imela obe doma. Prišla taščica, se poslavljam Ma ti si itak fenomen, glede na to da imaš 4 [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
|
|
|
|