ja.lo09 -> RE: Septembrčki 2009* (3.12.2009 8:17:21)
|
Pozdravček! Pa se še le uspem jaz malce oglasit, berem vas kar pogosto in moram vam povedati, da mi vaši nasveti večkrat pridejo prav. Pri nas je noro, pa ne zaradi Eve, ona je še najboljše. Ta starejša hči ima že mesec dni bolniško in mirovanje, ati je bolan, mene pa bolijo zobje. No, sedaj se stvari umirjajo in upam da bo nekaj časa mir. Drugače pa je Eva angelček. Podnevi sicer zelo malo spi in je rada na rokah ali na zizi, samo pogledaš jo in že se smeji. Sedaj že tudi nekaj cvili in govori, zraven pa naglas smeji. Hvalabogu ponoči pa spi. Sicer se zbuja na 2-3 ure in obdeluje zize, ampak ponavadi zaspi nazaj. Glede na to da prva ni spala skoraj leto dni, se mi to zdi super. Ogromno je posračkana in še vedno ima tekoče blato, tako da se čudim da se sploh kaj zredi, ker samo dobi zizo v usta in že sračka. Me je pediatrinja pomirila, da očitno ima viške in da si jemlje toliko kolikor rabi, kajti mleka je toliko, da ga ponavadi še iztiskam. Ko berem kako se vaši redijo, bo moja očitno bolj manekenska. Njene mere za na seznam, ker jaz ne znam: Rojena 3330g in 52 cm 1 posvetovalnica; 4250g in 55 cm 2 posvetovalnica: 5100g in 58 cm Moja postava pa bolj slabo, ker sem še vedno kot baročni angelček. Če hočem imet dovolj mleka, moram ornk jest in kile mi z dojenjem ne izginjajo, ampak naraščajo ( no saj čokolade tudi kar nekaj pojem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). Bo že, saj za hujšanje še bo čas. Lep pozdrav vsem skupa in se še kaj oglasim
|
|
|
|