Razgovor za službo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva



Sporočilo


leasnurer -> Razgovor za službo (25.8.2009 15:18:32)

Pozdravljeni!

Imam razgovor pri privat zdravnici, za delo medicinske sestre. Ker je to zame prvič, me zanima kako to izgleda. Ker je bilo potrebno najprej poslati življenjepis, sem ga poslala in ona je izbrala med prospelimi. Sedaj me je poklicala na razgovor. Zanima me ali naj s sabo vzamem kake papirje, kako ste ve doživele, kako ste se obnašale, ali ste bile izbrane,...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


Hvala in lep pozdrav




punci -> RE: Razgovor za službo (25.8.2009 20:29:56)

Po mojem če te je izbrala iz vseh prošenj in povabila na razgovor, te ji je že nekaj padlo v oči. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Moj nasvet bodi to kar si. Ker predvidevam da če boš sprejeta bo to zelo mali kolektiv (ti, zdravnica, še kakšna med.sestra) in je bolje če se že štarta na čim bolj fer in odkrit način.




petrovakarmenca -> RE: Razgovor za službo (26.8.2009 13:25:56)

Je pa žal tudi res, da danes vabijo na razgovore iz čiste formalnosti, pa čeprav že imajo izbrane kandidate. Pri takšnih manjših kolektivih verjetno ne toliko. Se pa strinjam s punci - bodi to kar si.




mala zirafa -> RE: Razgovor za službo (26.8.2009 15:30:10)

Nobenih papirjev ne rabiš, če ima ona že tvoj življenjepis.Mogoče bo zahtevala strokovni izpit.Bodi odkrita in preprosta.Za katero vrsto dr. pa gre oz. specialista?Če smem vprašat?Nekoč sem imela slabe izkušnje glede tega.
Srečno!




Stran: [1]