tassika -> RE: November2009 - 2. del (6.9.2009 12:47:48)
|
Dan punce, kako kaj, vse zunaj ker je lep sončen dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] No pa da jaz malo pojambram. Včeraj mi je ful otrdeval trebuh in nisem nič pisala, ker sem se cel dan obremenjevala s tem, da ne govorim, da je mala cel dan muvala gor in dol in je bil čisto asimetričen, ampak to me je vsaj malo nasmejalo. In potem grem jaz panik brat zadeve in piše, da je čisto normalno, da so to lažni popadki ampak niso nevarni dokler ne povzročajo odpiranja in jaz naj to sigurno opazim sama doma, potem sem spila dva magnezija, vzela en buscopan in šla spat, danes je pa bolje. Ah ja, malo me panika daje, ker zadnje čase vse prej rojevajo. No danes je stanje boljše, sem ugotovila, da mi bolj otrdeva če sem recimo sklonjena ali pa v kavbojkah. Tako da zdaj malo bolj počivam pa gre, samo ker je vse v razsulu ne morem ravno cel dan počivat in potem nekaj naredim, pa počivam,... Popoldne pa upam, da bova šla še na kakšen sprehod, je tako lepo zunaj, ko me sonček greje, zraven vsega pa lahko še diham normalno. Obožujem lepo jesen in pa pomlad, ko se začnejo lepi sončni dnevi.
|
|
|
|