juniorka -> RE: November2009 - 2. del (14.9.2009 13:39:29)
|
nezy85, Bebival je od MB lekarn, tako da ne vem, ce paketke prodajajo tudi v kteri drugi lekarni. Je pa res, da ima skor vsaka lekarna svoje kremice, in po mojih izkusnjah je vsebina kar ista. Drgace pa samo priporocam Bebival, jaz sem si ga se sem prnesla, pa veliko pakiranje za 10 evrov(?tolk je blo vcasi) vzamite. Pa olje tud iz lekarne priorocam. divja, zelim da cimprej prezenes prehlad in odstranis bradavice. Meni so se tud po prvi [sm=nosecka.gif] nardile, vendar so same odpadle p par mesecih, zdaj pa m je spet ena micena zrastla na stegnu, pa upam, da odpade. Za pralne plenice pa pojma nimam,samo ce so ble ze pr 2 uporabljene, bi jaz max 50% nove cene placala, tko da poglej malo po netu. Meni se zdi 250 veliko, samo jaz sm cene tukaj gledala. pi82ka, jaz sem tudi na trebuscku zadnjic pajacke pomerjala[sm=smiley36.gif] pikica 28, mene vcasih kar na lepem vseka med nogami, da ne morem vec koraka nardit, pa mine po nekaj casa. Odkar vsak vecer spijem magnezij, se skor vec ne pojavi[sm=bravo.gif], spi pa tudi fino(trkam[sm=smiley36.gif]). Uf, take dobre rock komade vrtijo, da bi kar plesala, ampak plese samo tista v busiju[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|