tassika -> RE: November2009 - 2. del (19.9.2009 9:35:07)
|
Jutro punce, preživela sem dolgočasno podelitev diplom, da povem da je bilo tako zorganizirano, da sem kot spremstvo sedela v zadnjih dveh vrstah, moj je bil pa čisto posebej, potem pa smo imeli eno odlično vokalistko s spremljavo na klavirju, sam kaj ko je še ona pela same melanholične, od poletne noči naprej in sem potem začela še zehat, moram pa povedat, da je bilo bibi prav všeč, je delala prevale v trebuhu, sploh ko je pevka povzdignila glas na kakšen višji ton[sm=smiley1.gif]. Pogostitev par kanapejčkov, en šampanjček, ful dobri rogljički, njami in pol smo šli na pico[sm=smiley36.gif]. Evo takole sem pa izgledala[sm=smiley36.gif] [img]http://www.shrani.si/t/z/cU/49Im5j06/1/img4111.jpg[/img] ps. tisto za mano je pa hacienta od našega pikija, ma glede na velikost več kvadratov kot pa midva oba skupaj v stanovanju[sm=jezicek.gif] Zdaj pa šibam počasi na UZ k strahovi, poročam potem koliko je naša biba že velika. Aja pa izbrala sva ime, končno, saj ne da je ostalo tisto, ki je v mojem izboru že vrsto let in je bilo prvo na seznamu. Povem vam ga pa ko rodim.
|
|
|
|