pi82ka -> RE: November2009 - 2. del (27.9.2009 9:43:44)
|
Ojla, eva1 tudi mene ko vstnem tako boli pod desnim rebrom, kot da bi me en nabunkov, verjetno jenči.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Lih kae sem dobla brco v ta predel...a to pomeni, da se je že obrnil, ker z glavco me verjetno ne suva tako močno, al kaj? Ko pa sedim, me in potem vstanem me trtica oziroma še nižje prav med nogami (ne znam povedat kje) tako boli, da se komaj premaknem dokler se ne razguncam. Uf te kile, sem stopla na vago zjutraj...groza le kdo bo spravu to dol? Ma ker kakšno dobro dieto preizkušeno za potem, ko bomo že lahko bile na dieti. Razen tega,, da mislem pol full migat in gibat, ko pridem k sebi. Drugače so pa te brce zmeri bl močne in na momente kar boleče, če pa ne brca sem pa kr nervozna in pol kr mal žokam trebušček da pomiga pol sem pa spet mirna-grozna sem, ampak se pač bojim. Imena, jah za punčko mava že 100% zbrano za fanta pa ne več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], ampak moj se je kr odloču da bo punčka, no saj naj bi bila ampak nikoli ne veš, lahko se tudi zmotijo. Sem nekaj po netu imena gledala, ma nč mi ni všeč več. Nejc mi je bil full všeč, no sej mi je še ampak moj nekaj okleva. Rad bi nekaj posebnega pa vseeno ne preveč čudno in tuje. mayamaya ime Liam je full lepo se bo že navadla. Moja tašča...nimam se kaj pritoževat je full fajna in me pa moti, ker je preveč dobra, skoz mi nekaj daje. Al zelenjavo iz vrta, meso in včeraj še pika na i mi da20€ kar tako boš ker body kupla, ker jaz ne vem kaj je teb všeč mi reče. Pa sej 20€ ni veliko hito zapraviš, ampak zaslužiš pa ne tako hitro, sploh pa ker vem, da jih zasluži s trdim delom....uglavne kar malo mi je neron,o ker mi skoz neke stvari daje. A ja da ne govorim o novi full hudi deki za na sedežno. Imela jo je doma in pravi, ma jaz mam starih čist zadost za ponucat. Pa še bi se našlo. Mami moja mi pa nč ne pusti delat...in sem čist boga. Ker pravi, da je ona mogla full delat, da men pa ne bo pustila. Uglavnem, vsaj problemov mi ne delajo in to je veliko vredno. pa,pa in lepo, res lepo nedeljo vam želim
|
|
|
|