zupica -> RE: November2009 - 2. del (9.10.2009 13:01:15)
|
najprej hvala vsem so[sm=nosecka.gif] za prijazne besede. sem mami včeraj poslala sporočilo in ji povedala, da je pri naju vedno dobrodošla, da jo imam rada, pa da si vendar midva ustvarjava svojo družino, tako kot sta si jo onadva z očetom. odgovora še ni, se pa jaz bolje počutim [sm=smiley1.gif] mashy, js imam trebuh spuščen že kakšna dva tedna. to sem pa ugotovila med sedenjem, ko se trebuh kar razleze po nogah[sm=smiley36.gif] sva pa danes 36t 5/7. kupila sem čaj plahtice v čajanki (čaja iz malinovih listov niso imeli) in sem dala za 20 g 7 eurov. včeraj sem šla pa pogledat v specializ. trgovino ortopedskih pripomočkov (+ zeliščna lekarna - medis), pa sem omenjeni čaj (sicer v drugi embalaži) 50 g dobila za 2,31 eura. tudi čaj iz malinovih listov prodajajo tu, vendar mi je farmacevtka rekla, da je ogromno povpraševanje po njem, tako da bo dobavljiv šele naslednji teden. aja, pa da ne pozabim - čaj plahtice meni pomaga pri prebavi. še ena dobra stvar[sm=smiley36.gif] spanje in živahnost pikice: celo noč mi je otrdeval trebuh, pa še beba se je zelo malo premikala včeraj popoldan, ponoči se ni zbudila tako kot ponavadi (5.30, 7.00), pa me je že skrbelo. no, sedaj pa že uro in pol pleše, kolca in se premetava[sm=bravo.gif] drugače imam pa to srečo, da spim celo noč (od 23.30 do 7.00, ko gre ati v službo, pa potem lenoba še potegnem do 9.00). ne grem pa nikoli na wc.[sm=bravo.gif] lep dan vam želim[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|