Anonimen -> igra otrok- Jok (4.6.2005 12:59:13)
|
Jaz samo od daleč kontroliram in pazim,da se ne bi kdo večji kej preveč sparvil na tamalga. Za majnši kreg pustim,da se sami zmenijo. Prav včeraj na plaži me je malo pogrelo:( Pridemo na plažo z Timijevimi igračkami:lopatke modelčke kanglico zalivalnih pa grabljice.Pustimo ga v peskovnik kjer so že drugi otroci,samo eden iste starosti kot on in nekaj šestletnih deklic. Niti dobro se še ni začel igrat ko so bile v momento razgrabljene njegove igrače in bogi je ostal praznih rok:starši pa nič:( Pobere prvo lopatko in fantek malo starejši od njega mu jo izpuli iz rok,pa čeprav ima v drugi roki prav Timijevo:starši pa nič:( Naš ni protestiral in si je našel drugo zaposlitev-skok v vodo na glavo:)- Poskusil je znova v peskovniku,počepne, da bi se igral in vidim,kako ga smrklja brca v hrbet.Katja skoči do peskovnika,nič ne reče:starši vidijo in ne rečejo nič:( Katja pobere Timijevo kanglico,da gresta nabirat kamenčke,pa se oglasi šestletne smrklja,da kaj vzema kanglico...halooooo,saj je Timijeva..starši pa se režijo. :(:(Počasi mi je vsega dovolj poberem še ostale igrače in jih pospravim,starši pa nejevoljno godrnjajo-kmetavzarji prve klase.Niti en otrok ni bil naučen:lepo prosim si lahko sposodim?Hvala.Osnove olike ne poznajo:( Minilo naju je da bi se še zadržali na plaži in smo raje šli domov.No le ena deklica je za nami prinesla še dva modelčka,ki jih prej nisem našla v peskovniku,ker jih je ena druga skrila.
|
|
|
|