|
Zvezdica -> RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del (23.9.2009 17:43:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Ulla ...ne vem, če je ravno prav, da objaviš tuj post na drugem forumu sej nisem jaz nič nikjer objavla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] drugače pa ne vem, saj pravim grozljivka je to....in ne vem, koliko in če sploh bi mi bilo kul, če bi jst bila v taki situaciji, hb nisem in upam da nikoli ne bom. samo take stvari se dogajaji, žal. in normalno da se otrok rodi živ, saj z njim ni nič narobe, težava je v maternici, v m.vratu itd. otrok pa seveda je živ. to je meni najhuj, jaz bi verjetno res prosila za inekcijo za ustavitev srčka, če bi seveda bile stvari pravilno, realno in pošteno predstavljene. kar se pa v tem primeru ni zgodilo, njen g. ji je ves čas vlival lažno upanje, samo ona ga vidi kot super zdravnika....in si je res opral roke in jo poslal v ljubljano....sem še mal njene prejšnje poste prebrala...in res je tko - dober in korekten zdravnik ti ne bo nikoli metal peska v oči in ti vlival lažnega upanja. vsaj pri taki stvari ne. no, vsaj jaz bi si želela, da mi ga nebi. po vsem prebranem se strinjam z ullo. Grozljiva situacija ampak kot je rekel P., dejstvo je da so jo poslali v LJ v najbolj občutljivem času, nemogočem. Groza.
|
|
|
|