Olivija* -> RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del (23.9.2009 8:22:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... Mi "NE" skoraj ne uporabljamo - razen, če je res v nevarnosti, da si kaj naredi. Od terarija jo mirno umikam in ona se naveliča tja rinit.... JI rečem, naj gre iz predala vzet kako posodico, pa gre.. Lara, ne bi te rada strašila...ampak moji znanci so fantka na tak način vzgajali, da mu niso nič prepovedali, vedno so mu le preusmerili pozornost drugam. zdaj je v vrtcu in je zelooo problematičen otrok. že zdaj morajo starši hodit na govorilne ure, ker non stop kaj ušpiči - kaj šele bo!?!? ...pa ne na tisti prisrčni način, ampak on enostavno ni naučen kaj je prav in kaj narobe... po svoje se mi otrok še smili, ker zdaj pa res vsi nonstop tulijo na njega (v vrtcu, doma...). včasih je prav neznosen! jaz iz njihovega primera sklepam, da je treba otroku čimprej pokazati kaj je prav in kaj narobe in da je treba biti pri tem dosleden. sicer je pa vsak otrok poglavje zase...jaz si samo želim, da moj otrok ne bi bil takšen...ampak...garancije ni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|