bridget3 -> RE: Junijčice 2010 (10.3.2010 11:16:44)
|
Pozdravljeni; vidim, da se vam je nekaterim nabralo nekaj skrbi, drugim pa radosti ... Vsem, ki imate težave z izvidi, želim hiter popravek vsega! Ostalim pa čestitke za uspešne preglede, izvide, Zaroke (Meymey, res ti je lepo "zagodel" tvoj dragi [sm=sloncek.gif] s tem presenečenjem - Naraščaj: sva že dve, ki imata takšne, ki kar čakajo [sm=smiley36.gif] Ampak kaj čemo, vsakemu svoj čas, a ne? [sm=smiley1.gif]) Mi2 sva dala skozi še 3D; žal ni bilo optimalno, je del obrazeka skrival v posteljico - smo pa videli profil, lička, nosek, nogice so se zelo lepo videle, štel je vse prstke ... dr. je preveril še vse organe in potrdil oz rekel, da je 100% deček ... Dete pa je proti koncu 24t "tehtalo" 830g ... Rekel je, da je kar veliko, ampak da rast ni vedno v vzponu, tako da se da to še umiriti. Pa še ena brivska za ta zasneženi dan: [sm=smiley1.gif] ženske, res sem imela hecne trenutke v kopalnici in me zanima nekaj: Kako hudiča se ve brijete tam doli??? [sm=smiley36.gif] Trebuh mi prekipeva vsak teden bolj in danes sem to opravilo komaj opravila, bolj na slepo, ker nič ne vidim čez trebuh [sm=jezicek.gif] No, malo za šalo, malo pa tudi zares [sm=smiley17.gif] Želim vam prijetno počutje v tem "zimskem" tednu, čim manj zgage in otrdevanja trebuha (meni pa se tako napenja, da se bojim, da bo počil [sm=smiley36.gif] - zvečer kar roza postane) in ljubečih trenutkov z najbližjimi. Lp.
|
|
|
|