naraščaj -> RE: Junijčice 2010 (16.3.2010 14:54:23)
|
Hojla, Se sam na hitr javim. Sploh ne vem kaj nej komentiram. Včer sva z mojim šla eno predstao (Jaz pa tebi sestro) gledat, pa se je men tak vmes dremalo pa nikakor se nisem mogla naštimat in me je vse bolel [sm=zmeden.gif], čeprav se je ves folk ful smejal. Tamala je včer šla po 10ih dneh ponovno v vrtec in ni nč kosilala in nč spala, ker protestira, da morait v vrtec, bi bla raj pr babici in je bla popoldne ful tko čudne volje, crkljivo tečna [sm=jezicek.gif]. Danes je pa šla babi kr ob pol enih ponjo, ker spet ni hotla jest in spat. Upam, da zdej tam spi, da ne bo popoldne sitka. Mata babi in dei ful krizo, ker je tamala vrtcu in ne pri njima. Je rekl mami, da je včer ati vsaj ene 10_x_ vprašal, kaj misliš kak je kaj v vrtcu. Mi je blo prav smešno. Jaz še tut nisem nč kupla za [sm=duda.gif] in mam kr slabo vest. Ne, saj nimam, ker itak mam ful stvari, sam kaj za dušo pa morm it. Oz, najprej morm pogledat, kaj bo uporabno od Taje, pol pa bom šla v nabavo. Aprila/maja enkrat. Nč grem na WC in pol počas domov.
|
|
|
|