rija -> policija (5.6.2005 17:55:58)
|
Veš kaj Tanyya, ljudje različno interpretirajo vsak svojo stran zgodbe. In če je že razpravljal o tem, da bo policaj dobil zaradi njegove kazni večjo plačo, je brcnil v temo! Mislim, da tvoj dragi ni tako nedolžen kot se dela. Na cesti se itak mudi vsakemu, kazni za toliko denarja pa mu tudi ne bi napisal brez osnove. Veš, tudi policisti odgovarjajo za to, kar napišejo. Pa še vprašanje: kaj pa je tvoj dragi sploh počel zunaj, da ga je policist lahko povozil? Če jaz dobro vem, mora počakati v avtomobilu do konca postopka. Zaradi varnosti policije namreč ne smeš izstopiti iz vozila. Mogoče pa sta tvoj in njegov kolega kaj skakala okrog policista? Pa tudi to, da če je tako bolan, in v taki ŽIVLJENSKI nevarnosti, ni šel takoj na urgenco, mi ni čisto logično. Mislim, da se je najprej hotel malo potožiti na 113 in če bi šlo skoz bi pač šlo, če ne pa ima potem še vedno rezervno varianto za pritožit se. Zame je to čista špekulacija. Ne trdim, da je policist ravnal 100 % pravilno, že ko se ni hotel legitimirati je storil napako. Vendar pa se ima vsak pravico pritožiti čez postopek. Veš, tudi sama sem nemalokrat ZELO jezna na policijo, češ zopet so mene ustavili in skasirali. Ko pa bolje premislim, pa me še nikoli niso, če nisem nečesa storila narobe. Vedno pa ima vsak novec dve strani.
|
|
|
|