obayifo -> RE: Otročki po IVF/ICSI (8.3.2010 10:03:55)
|
lep dan vsem pr nas se sonček kaže za tale dan žena mi mamo pa takole: jok in stok + neprespana noč v tavelki postli + polomlena in sesuta mama = 1.zobek bom čez dan lovila spanje skupej s tamalim modrc iz milerja samo v primeru, da maš spodej blazince. sicer pa h&m tut pr nas kr lepo 'stoji' [sm=jezicek.gif] mojsonček, sam še 3 tedne bilanciranja kruce, mi smo tut nekej na čateške uč vrgl, mamo še nek bon za koristit. lepo, da si ženkici mal prvošču [sm=smiley36.gif] semper*, a naša dva pa kar hkrati zobke ven? sej naš je bil tut priden, sploh ne bi vedla, sam komi je pa ob enih zjutrej prst potegnu in si ga v ustka tlaču, sem pa začutila špičko. pol sm pa hitr mal namazala in je zaspal za dobre pol urce, pa spet kriki in pol sm ga k seb vzela, se je po malem tolažu in zdej spi že od 6.h, sam jaz sem bla stisnena med njega in očka in se nisem upala premaknt. kako pa pri vas lajšate težave ob kukanju prvih zobkov na plano? reby, mi smo mel mal purančka na sporedu, sam je šlo sam par žlic. pol sadje, k je blo pa hladnejš in bolj osvežilno, je pa lepo mlatu.. upam, da zarad zobk, da mi ne bo kej zatajil pr zelenjavi in mesku goldy, fino za cotke, ampak zihr ni vsega, kar bi rabla in hotla met [sm=smiley1.gif] tolk zaenkrat. vsem lep sončen dan grem malo 'pazit', da se mi ne skotali iz tavelke postle [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|