lučka 25 -> RE: Otročki po IVF/ICSI (11.1.2010 21:47:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a kuhanje na sopari je najbolj fajn imet kar steamer, imamo TEfalovega in je super. včasih naredim v njem kar celo kosilo - npr. riž, meso (puran, piščanec) in elenjavo (brokoli, bučke itd). je pa zoprn za pomivanje, je za 2 rundi v stroju. evo, sej tale bambusov nej bi bil tudi tak...sam ni ... občudujem tiste, ki ste vztrajale s črpanjem. sama pri sebi sem se že pred porodom odločla, da črpala ne bom, kerse videla pri drugih, kaka živčna vojna je to. o, da bi jaz vedela, kaj vse me čaka..bi se že na porodni postelji zavestno odločila, da ne bom dojila...ma mi je pomemben moj otrok..ful, najbolj...samo, jaz v tistem mesecu in pol, ko sem dojila, beri črpala..sploh nisme živela, kakšnp uživanje ob dojenčku....živčna vojna...da ne govorim o abscesih, AB, rezanju, narkozah ... ja to je res živčna vojna. Jaz sem dostikrat hotla nehat, ppa sem še kar malo potegnila s črpanjem. Največjo krizo sem mela po 2 mescih. Je pa res meni na začetku zelo pomagalo, da je bil moj skoraj 2 mesca doma ker so bile ravno takrat počitnice, ko je on frej. Drugače ne bi toliko vstrajala. Pol ti pa nekako pride v kri.
|
|
|
|