kajsica -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del (29.3.2010 9:50:52)
|
Pozdravljene babike! Barbi G.....samo da je vse OK, ti samo lepo počivaj in ti povem da boste lepo pregurale do konca. Mojškra....pred kratkim sem ti napisala, da sem jaz imela podoben primer kot je tvoj. Najprej 2 in drugemu je nehal srček bit nekako v 9 tednu. Pa sem tud imela skoz neke izcedke. Z eno babiko pa smo nastopile 22 teden. Ti samo lepo počivaj, pa boš vidla da bo vse OK. Važno je da ena pikica priveka na svet. Veseli se za to ki je ostala in da je vse OK. Kakorkoli, je nevarnost za prvega, če rahlo krvaviš, samo tako kot sem ti rekla, lepo počivaj in bo vse OK. Kontrole pa sem imela do 15 tedna na vsakih 14 dni, sedaj je pa na 4 tedne. Pri nas pa brcike pošteno čutimo, včeraj je še moj dal roko na trebuh ko je naša babika norela in je prav čutil kako brca...sicer se čuti čisto na rahlo in kot utrip, ampak res, že sedaj tako močno brca, da jo čutim na zunanjo stran.....kaj šele bo. Naslednji teden pa kontrola in gre moja tašča z menoj. Tako si je zaželela bitje videt....pa naj ji bo. Vidim, da se na veliko pogovarjate o bolniški in izhodih. Tudi jaz sem doma in moja G mi je rekla, da ne bo napisala izhodov, da pa lahko grem malo ven ali v trgovino ali kaj podobnega, samo da če me v tem času obišče komisija, da jo morem takoj poklicati in ji povedati, ker bo rekla, da sem bila pri njej na pregledu. Da baje komisija ne komplicira toliko. Ma men bi se ja strgalo, da ob tem lepem vremenu ne bi smela niti na sprehod. Lep dan vam želim!
|
|
|
|