Urshy78 -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del (13.4.2010 14:12:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Punce- dajte mi povedati, ali domača KOPEL v nosečnosti JA ali NE? Tako pogrešam bano, pa ne vem ali je priporočljivo. JA. Večina prenatalnih ekspertov jo celo priporoča, za vse nosečniške bolečine in tegobe. In nič se bat - tvoj trebušček je popolnoma začepljen in tvoj bebe v čisto svojem bazenčku. meni je pa moja G odsvetovala kopanje v banji, ampak se kljub temu na 14 dni malo prekršim [sm=smiley9.gif] Jaz sem se danes prekršila, sem šla brati Pušenjaka, ki pravi da je priporočljivo. Jaz sem se mogla okopati, ker sem zelo slaba zaradi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]. Upam, da nisem naredila kaj narobe, ko sem se šla kopati, pa saj se pazila da voda ni bila vroča, upam da nisem naredila škode. aha, če pa pa on tako pravi, potem bo pa verjetno že držalo. midva imava ravno novo banjo in se mi zdi škoda, da je ne bi uporabljala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] saj sem notri samo 10 minut, pa tudi vodo imam toplo, ne vročo, tako da jaz mislim da ne more biti nič narobe.
|
|
|
|