|
arabela* -> RE: Mariborčanke V.del (5.10.2009 13:48:04)
|
Dober dan[sm=smiley1.gif] Mi smo pa danes lepo spali.....zgleda da je konec polne lune. Cel dopoldan sem laufala naokoli,še na triero plačevat,pa plenic mi je zmanjkalo.Za na povrhu so me še v Mullerju prav pošteno razpizdli.vedno grem tja,vedno oranžne pamperske petko vzamem.pa sem tam prodajalca vprašala če so slučajno v skladišču naj pogledajo....pa mi reče da bo kolegica.nakar za 3 minute pride do mene in mi reče da so dobili robo in da jih kolegica ne najde,ker so najverjetneje založene in da naj pridem drugič.Mislim...........skoraj bi ga zadavla tam.ma ne grem več tja,pa če zlato talajo...Že od petka so prazne police..oni pa samo nalagajo nonstop[sm=smiley21.gif][sm=smiley36.gif]..... No skratka in sem se v hofer peljala po plenice[sm=smiley1.gif] Zdaj pa naredim nekaj za jest..pol pa tak letim v šolo. Matcar.......................meni tud nenormalno fitness manjka...bova šle ziher,samo da se jaz vpeljem sedaj v šoli,pa ko bo malo fraj grema..okej.....................[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|