Spet ti zs-ji :( (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> O portalu



Sporočilo


nejcko -> Spet ti zs-ji :( (8.9.2009 12:43:36)

Danes sem poslala zs eni uporabnici (recimo ji uporabnica A). Ko mi je odgovorila, me je kuvertica opozorila na prejeto pošto, preberem in ji odgovorim, sporočilo gre skozi (se je zapisalo v celo debato ali kako naj rečem). Vse ok.

Čez čas spet pokukam na rr in kuvertica spet utripa. Kliknem nanjo in odprejo se mi zs-ji, vendar nobenega novega sporočila od uporabnice A, pa čeprav je ob njenem nicku oz. debati, ki sva jo imeli znakec, kot da eno sporočilo ni prebrano[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Iščem, gledam, klikam levo desno, ko en bebo ... nakar vidim, da sem 3 dni nazaj dobila zs od uporabnice B[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kako, saj sem vsak dan na rr in v teh treh dneh (do današnje debate z uporabnico A) ni bilo nobene kuvertice nikjer???

Preberem sporočilo, ji odgovorim - btw napisala sem cel roman - kliknem na pošlji sporočilo in ... ma, daaaaaaaaaaaaaaj, ne me je...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], sporočilo ni bilo poslano oz. se ni zapisalo v celotno debato. In to cel roman, cel romaaaaaaaaaaan!!!

Pa kaj je s temi zs-ji[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zakaj niso ažurni? Zakaj me pred tremi dnevi kuverta ni opozorila na novo sporočilo? Zakaj utripa takrat, ko novega sporočila ni? Zakaj ne moreš, ko si enkrat kao poslal sporočilo, ki pa seveda ni šlo skozi,  priti nazaj nanj, da ga poskusiš še enkrat poslati, ampak le-to izgine forever ever v spletna nebesa?

Človek bi se najraje zjokal ...





Sreča in ljubezen -> RE: Spet ti zs-ji :( (8.9.2009 12:46:49)

Meni pa kr grejo ZS[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Jerneja_ -> RE: Spet ti zs-ji :( (9.9.2009 19:57:26)

Nejcko, nič ne kaže, da bi bilo kaj narobe na našem serverju. Hvala za obvestilo. Upam, da se težave ne bodo več ponovile.

lp

Jerneja




Hope2 -> RE: Spet ti zs-ji :( (10.9.2009 11:12:44)

Tudi moji zs-ji, spet nekaj škripajo. Sem že ene parkrat poslala ZS in uporabnice niso dobile. In včeraj se mi je spet ponovilo, s tem da sem še včeraj videla, da je poslalo, danes pa gledam celo debato in mojega ZS ni videti, uporabnica pa tudi ni prebrala




Anonimen -> RE: Spet ti zs-ji :( (10.9.2009 18:56:24)

Dobre ste, da po vseh peripetijah, ki smo jim že bili priča na RR-ju s temi ZS-ji, te sploh še uporabljate. Ko pa nikoli ne veš, ali ga boš sploh lahko poslal, ne veš, kdo ga bo vse prebral, ne veš, ali imaš ZS ali ga nimaš... Mja no, a ni e-pošta boljši predlog?




kjava -> RE: Spet ti zs-ji :( (17.9.2009 7:39:20)

Jaz danes pridem po parih dneh na rr in slučajno pogledam spodaj une feede al kaj so (tam ko piše Ta pa ta pravi ob tej pa tej uri)in vidim kao ZS. Gor pa ni nič kuverta utripala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




ssevin -> RE: Spet ti zs-ji :( (17.9.2009 8:52:03)

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Dobre ste, da po vseh peripetijah, ki smo jim že bili priča na RR-ju s temi ZS-ji, te sploh še uporabljate. Ko pa nikoli ne veš, ali ga boš sploh lahko poslal, ne veš, kdo ga bo vse prebral, ne veš, ali imaš ZS ali ga nimaš... Mja no, a ni e-pošta boljši predlog?


Mucho boljši, mucho!






Stran: [1]