Bruhanje in vročina, glavobol (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


ery -> Bruhanje in vročina, glavobol (9.9.2009 7:55:15)

Pozdravljene..

Moja hčerka je že po enem rednu v vrtcu ostala doma.. Včeraj je čez dan 5x bruhala..bolel jo je trebuh.. sem ji dala neki sirup za pomirtev, potem ni več bruhala, je pa govorila, da jo boli glava, tudi danes zjutraj je rekla, da jo boli. Vročino ima 38,5.
Ali je možno, da je mal dehidrirana?

em klicla zdravnika včeraj, je rekla, da če se bruhanje ne umiri naj jo pripeljem, drugače se pa lahko pojavi tudi vročina.

A bo to minilo? Je samo viroza?

Hvala..




ledenaa -> RE: Bruhanje in vročina, glavobol (9.9.2009 8:05:52)

bruhala je samo 5x torej dehidriranost ni ravno mogoča :)
Saj ti veš koliko spije,tako da če pije ,je juhice itd.In ni zankov dehidriranosti potem to ni
Glavobol je zaradi vročine,ni nič nenevadnega
Mi ga imamo tudi :)
Drugače pa dajaj otroku izotonične pijače




ery -> RE: Bruhanje in vročina, glavobol (9.9.2009 8:11:54)

Ok hvala... v 4 letih še doživela nisem, d abi bruhala.. :))






SaaS -> RE: Bruhanje in vročina, glavobol (9.9.2009 13:09:40)

Opazuj jo, kako se obnaša. Moj sin je pred letom in pol imel eno takšno virozo. Bruhal je in zraven še driskal. Pil malo.
Postal je zaspan in med hojo ga je kar malo zanašalo. Ko sem ga pocrkljala, je visel na rokah kot "klada". Sva šla takoj k zdravniku, ki naju je takoj poslal na infekcijsko po infuzijo zaradi dehidracije. Tam sva oatala 2 noči.
Znaki so bili očitni. Če je tvoja punca taka, ne oklevaj, kar k zdravniku. Če pa pije in je normalne volje (kot si pač ob bruhanju lahko), pa verjetno ni takega problema.




Damire -> RE: Bruhanje in vročina, glavobol (6.4.2017 21:04:47)

Živijo mene pa samo zanima danes so nas klicali z vrteca naj pride po našo 2 leti staro pupiko,ker ima namreč vročino 38,6 ...no po prihodu domov smo seveda takoj spili 2x po 2dcl čaja in nato počitek.Potem je iznenada bruhala! Potem spet počitek malo spanca in večer smo šli k večerji je jedla čokolino kar dost ga je je pojedla in potem slabe pol ure za večerjo spet bruhala..čez dan ji vročina skala gor pa dol..zdaj trenutno ima 37.6. 37.4. Zdaj pa me zanima gre za kako trbušno virozo ali kaj hujšega???Najlepša hvala za vaš odgovor LP




Stran: [1]