ninocka -> RE: Septembrke 2005-3. del (3.11.2009 11:57:14)
|
Tole je pizamica, mi je sestra se, ko sem bla noseca z Evanom, iz nizozemske prinesla. Drugace pa s temi napisi ima HM, CA, Zara (tisto belo majcko, ki jo ima obleceno, pa prinesla mu jo je Anja). Pa Hoferjevi bodiji majo tud vcasih kaksne dobre napise... Pri meni je Lian not oblecen: 2x dolgi rokavi, zabice, trenirkica, pa nogavicke na nogicah. Za ven pa se pulovrcek, kapa in bundica. Je pa tud odvisno, kolk toplo mate not. Pa jst se drzim pravila - ce zebe mene, zebe njega. Ce je vroce meni, je tud njemu. NO jst mam kratke rokave in bolj debel pulover. Nika, sem pozabila vceraj napisat - Hvala za kosaro, zlata si [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kaj je bil pa pol tist "obrnjen klobuk" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Pety, kolk sta lustna Vid in Kaja na zadnji slikici...pa kako objemata dojencka...ti hocta neki namignit [sm=jezicek.gif] Benika, kako si pa ti? A se ze bolje pocutis? Spelka, sej je prav, da ne hodita tolk zunaj...bo se cas in ogromno priloznosti...men je prav muka, ko moram zdaj skoraj vsak dan z Lianom po trgovinah...ko bo poroka za mano, bova prav en teden nacrtno smao doma in potem zacela s tapravimi sprehodi...
|
|
|
|