neboglasnica -> RE: Julijke 2008, 2. del (29.9.2009 20:26:00)
|
Evo mene...ko sem vas zapustila, sem bila zaposlena zelo zelo. S Stašem sva razdrla njegovo posteljico in jo preselila v njegovo sobico. Je vmes žural k ta velik, vriskal, pel, se metal, valjal... Komaj sem jo uspala sestaviti nazaj, je grabil po šraufencigerju, da sem ga komaj izpulila iz njegovih rok. Nato sem svojo komodo končno dočakala po 11 letih, sem jo razstavila in seveda sestavila nazaj v spalnici, nato pa seljenje cunj sem ter tja. vmes seveda pomivanje po tleh, omar.. Nato sem še eno komodo preselila, tokrat v obratnem vrstnem redu, iz spalnice v Staševo sobo in ponovno seljenje cunj. Skratka, nato sva z dragim še generalno očistila splanico. Jao, čisto preveč za en dan. Nato so sledile še inštrukcije sestri za jutrišnjo premierno prevajanje ins edaj vidim, da je nogomet na TV. Aja, Staš je popoldne že spal v svoji sobici, sedajle je pa zaspal brez dojenja, ker sem bila pri sestri in je bil sitko ritko, pa so ga dali spat. Zaenkrat spi. Mislim, da bom šibnila h kolegici na mini rolade, pridem čez kako uro, ne uiti spat.
|
|
|
|