Inigo -> RE: Julijke 2008, 2. del (2.10.2009 8:09:44)
|
dobor jutro! sj vem, se tk mal zdj javlajm... ampak mam gužvo mal bolj! brin nekaj pokašljuje in šmrka, sm ga raje od srede doma mela, da nebi fasal še vročine, ko pol bi bli še dalj časa doma. tk da se zdj cartamo in zdravimo doma. včeraj je bil prvi dan na fasku po več kot letu in pol. je blo fajn. spet tist študentski utrip... fino bo! predvčerjašnjim smo meli roditlski sestanek v vrtcu. sm doživela tak šok, da še zdj ne morm verjet. Brin sam je! ampak doma pa ko mutav ne ve žlice primit. pa sm še pol 3x vprašala: a moj brin?! jaaaa, gospa, vaš brin. da sm še jst ko mutava izpadla. ja, brin v vrtcu sam je, doma pa se dela neumnega. tk da... tolko o tem kk nas majo otroci za budale! po vseh stvareh ki so se včeraj dogajale, sem šla ob 18ih še laufat in je kr šlo. če bom v ljubljani tk laufala bom zadovoljna. ampak ker vidim, da še mam rezerve... bo treba še malo potrenirat in pol razturaaaaaaaaaam. včeraj sm laufala 54:16. tm nekje 2 minuti bi pomoje lahko komot še not dobla. tko da na maratonu pričakujem rezultat okoli 52 minut. boste pršile kaj navijat? almera, kako kaže? boš šla? jutri pa pričakujemo dopodan en super obisk. ride prijatelj s punco. bosta mela potopisno predavanje pri nas. sta bla na papui, baliju, indonezijo sta preromala... skratka, koooooooomaj čakam, da nam povesta kako je bilo. še kaj novega? ... aja, mali se je zbudu ob 6ih. ga nismšmirglala, se je neki malo pogovarja in zaspal nazaj. zdj pa še kr spi [sm=jezicek.gif] sj ne morm verjet!
|
|
|
|