PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 4. del (5.10.2009 11:42:04)
|
pozdravček, zgleda je res luna danes pokazala vse svoje čare. Se je naš tudi zbudil ob malo pred polnočjo, pa ob treh pa ob pol šestih in potem ni hotel več spat. Pa sem ga odnesla v igralni center, kjer je čez kake pol ure (ali še manj) zaspal do pol devetih, tako da sem lahko tut jaz malo zalegnila. Ne vem, a bo treba res počasi na GH ali kaj...mleka mi definitivno ne zmanjkuje, mam joške fino polne, zvečer dostkrat itak zaspi na joški, pa tudi če ne, ni panike z uspavanjem-ga samo položim, včasih še dudica in to je to. Ampak zadnji mesec brez dvakratnega hranjenja ponoči ne gre in ne gre. Ubistvu gre še na slabše in se vse prej zbuja za prvo futranje [sm=zmeden.gif] Bomo videli, kaj bo rekla P naslednji teden na pregledu, če lahko počasi začnemo z uvajanjem. Ker tretji mesec je že tako fino spal od devetih do petih, šestih...zdej pa kot na začetku [sm=smiley13.gif] So bile pa včeraj na obisku tri prijateljice-smo bile najboljše prijateljice v osnovni šoli in vzdrževale prijateljstvo vsa ta leta. Seveda so se vmes družbe malo zamenjale, vsaka je šla svojo pot, a kljub vsemu nam je uspelo ostati v dobrih odnosih vsa ta leta (jih bo zdaj že 20 [sm=smiley1.gif]. Z eno se itak precej redno druživa (je prava teta našemu tamalemu[sm=smiley36.gif]), druga živi v Franciji, tretja pa zadnja leta povsod po malem in so redke priložnosti, da se vse štiri naberemo in imamo čas. In kljub temu,da se včasih tudi po eno leto ne vidimo s katero, je še vedno enako zabavno in prijetno.
|
|
|
|