PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 4. del (6.10.2009 11:33:47)
|
Mi smo pa danes za spremembo fino spali, samo enkrat futranje ob 4ih. Sem se ubistvu sama prej zbudila, ker sem morala na wc, pa sem kar dvakrat pogledala na uro, če prav vidim [sm=jezicek.gif] Pa še pol sem za urico zalegnila, zdej pa moj končno zajtrk dela. Sva mela še električarja tukej, tako da imamo zdej še lučke naštimane v kopalnici. Edin ori eni lučki bi morale bit žarnice v škatli, pa niso ble [sm=zmeden.gif] Bo treba še enkrat (že tretjič [sm=jezicek.gif]) v merkurja po žarnice. Zgleda je nekdo ven vzel iz škatle [sm=zmeden.gif] Morava pa eno fejst čistilno akcijo narest, je že povsod prah pa tiste vinske mušice so se kar udomačile na bio smetkah[sm=smiley13.gif] in se jih nikakor ne morem znebit. Moramo en drug sistem za te smeti naštudirat. blue- za razvojno pa verjamem, da marsikaj natvezijo. Naš tut ritko gor dviga, ampak se mi zdi edino logično, da zato, ker se hoče plazit, a se še ne zna. Kako naj bi se pa drugače plazil, vsaj tako na začetku, ko še nima toliko moči? Naš še vedno glavico malo v njegovo desno navira, ampak skos manj, se mi zdi. Se je pa spet pozabil na trebuh obračat [sm=smiley36.gif] Ga par dni nisem jst obračala in potem čist pozabi, da je to možno al kaj?
|
|
|
|