mama11 -> RE: Z-majčki 2009 - 4. del (29.9.2009 10:03:54)
|
Kaj se pa grejo v Čolnarni, saj jim 70 % prometa naredijo mamice-vozičkarice... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa moram tudi sama pripomnit, da je bila postrežba tam zame vedno bolj švoh - ful časa, da te opazijo, itn. Zadnjič sem bila tam junija z novembrkami 2007 in smo imele tudi celo štalo - od tega, da je najedal, ker je imel en otrok svojo stekleničko vode s seboj, do tega, da nam niso hoteli prinesti enega računa za vse naročeno (nismo prišle vse naenkrat, zato smo naročili v dveh rundah). Skratka, že takrat sem odhajala s slabim vtisom. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Točno tako, dejansko nočejo denarja. 'Furajo' samo še lokacijo in neko kvazi prijaznost družinam. My ass Podpišem - tista "previjalnica" je v hladnem prehodnem prostoru, povijalna površina je ful visoko pa še večkrat popacana kot ne (res so packe mamice, ker ne pospravijo po previjanju, ampak na koncu koncev, če morajo imeti čista stranišča, bi pa lahko očistili tudi povijalko). Za malčke pa tudi nobenih igral razen nekaj razsutih miz notri. Današnja noč je bila za pop*****. Spat sem šla ob 23h in do 7h nisem v kosu odležala (kaj šele odspala) niti 1.5 ure. Mi je žal kot imam las na glavi, da ji zvečer nisva dala polovico svečke. To smo preventivno delali pri starejši in ni bilo nikoli nobenih težav. Stanovanje je v totalnem razsulu, grem pospravljat.
|
|
|
|