Uporabljate orbitrek? (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Vadba po porodu



Sporočilo


bibyzan -> Uporabljate orbitrek? (23.9.2009 10:03:23)

Sem si zapičila v glavo, da bi imela orbitrek. Pa me zanima, če ga uporabljate tiste, ki ga imate? Za kako organizirano vadbo mi ni, ker porabim preveč časa (imam dva majhna otroka), pa potrebno je varstvo....Telovadila bi zvečer, ko bo gledala tv, no vsaj tako si zdaj predstavljam.  Mož pa malo dvomi vame[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Že ve zakaj. Shujšati bi mogla 30 kil do idealne teže (sem 6 tednov po porodu). Ali se je pri vas bolj obnesla kakšna telovadba kr na tleh? Verjetno se bi men tud, če bi delala tako. Mislim, da samo iščem izgovor pred sabo, da ko bom pa to imela bom pa res.
No, da vidim, verjetno sem podobna večini. Kako se pri vas obnese?




hrchy -> RE: Uporabljate orbitrek? (23.9.2009 10:41:00)

vadim, of course...... not!

sem ga dala sestri, ki ima vec prostora v hisi :)




Katy78 -> RE: Uporabljate orbitrek? (23.9.2009 10:43:00)

Mi smo ga kupili, ko sem živela še pri starših. Zagnano smo vadili kakšen mesec, prav podili smo en drugega dol, no potem se je pa začel prah na njemu nabirat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




pety78 -> RE: Uporabljate orbitrek? (23.9.2009 11:03:23)

Jaz sem ga dobila decembra za rojstni dan. Moram reči, da sem do poletja oziroma bolje, do pomladi kar lepo telovadila. Recimo 2-3 x na teden, vmes tudi tu pa tam po nekaj minut. Pomladi sem pa začela teči, sem ga iz dnevne pospavila v spalnico, kjer se prah nabira gor. Ampak ko neham s tekom, ga zopet preselim v dnevno sobo in pred TV-jem telovadim. Je pa res, da mi gre fuuuul na živce, ker škripa. In zaradi tega sem že nekajkrat prekinila vadbo. Moram neki podmazat, da mi ne bo ogabno škripanje paralo živcev. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Če ga imaš namen kupit, daj raje malo več in kupi kakega res kvalitetnega, pa imej ga res na dosegu rok, oziroma nog, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ker če bo v kaki posebni sobi v kotu ga res ne boš uporabljala.

Je pa vredu zadevca, 25 minut vadbe, pa skoraj nog nisem več čutila. Pa nikoli me niso bolele naslednji dan.




gita10 -> RE: Uporabljate orbitrek? (23.9.2009 11:04:04)

uporabljam ga ko brišem prah iz njega - tako kot vse naprave, ki sem jih kupila. Prvi teden je zanimiv potem pa se naveličam tako, da svojemu otroku nimam pravice očitat kako so nove igrače zanimive samo par ur, ker sem očitno ista.




sazi -> RE: Uporabljate orbitrek? (23.9.2009 11:20:56)

jaz sem ga zelo pridno uporabljala in upam, da ga bom kmalu spet
je pa res, da sem že prej veliko tekla in sem ga začela uporabljati kot nadomestek za tek zunaj pozimi in ko je zunaj deževalo. Poleti re ni v uporabi. Nekako upam, da si bom uspela organizirat čas, da ga to zimsko sezono spet začnem uporabljat. Je pa res, da zraven nujno potrebuješ TV ali kaj podobnega, ker je (vsaj meni) po 5ih minutah že grozljivo dolgčas. Tako pa sem npr. pretekla cel film, pa sploh nisem vedela, da tečem - res fajn.




jenii -> RE: Uporabljate orbitrek? (23.9.2009 12:05:21)

oj. nimam orbitreka mam pa ogromno drugih naprav pa jih uporabljam, ker sem ugotovila da mi da muska ful energije. sem si mp3 kupla in je ful dobr.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] imam pa dva mejhna otroka, mali je 4 mesece star, tavelika bo pa 4 leta novembra, tolk da vas razumem kolk je to naporn pa težko za uskladit. sem do zdej 9,7 kg shujšala pa še kr nekaj moram k po prvem porodu nisem bla tolk pridna.




amy26 -> RE: Uporabljate orbitrek? (23.9.2009 12:23:52)

men se je na njemu tudi dolgo prah nabiral, zadnja dva meseca sem postala bolj športno aktivna in ga sedaj uporabljam vsaj 1x na teden, ker ga imam res na dosegu rok
pa obvezno moram imeti mp3 zraven (sem si nabavila pred kratkim) in sedaj mi ni problem zdržati dlje časa gor.

prej k je bil dol v kleti in bi se morala spustiti dva nadstropja niže, ga pa nisem tudi po par mesecev se dotaknila
vsekakor ga priporočam, vendar ga imej v bližini




bibyzan -> RE: Uporabljate orbitrek? (23.9.2009 16:02:27)

Ja, imela bi ga vdnevni sobi, da bi bla zvečer gor ko gledam tv. Drugače itak ni časa. Najraje bi bila zjutraj, pa kaj ko je treba zrihtat eno, pa drugo iz plenic...komaj folgam. Sprašujem zato, ker me moj da iz kože, če ga kupim, pa ne bom uporabljala. Tak bi blo tak najbolš, mi je tak prevelka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Sofi -> RE: Uporabljate orbitrek? (24.9.2009 13:24:51)

Vsakih par mesecev se zaženem na orbitrek in si rečem, tak, zdaj pa lepo vsak večer po pol urce laufanja. Ampak to me drži štiri, pet dni, pa spet čez par mesecev ponovim.
Žal se mi gor odlagajo torbice, pa mož gor kako trenerko vrže...

Aja, zvečer zopet začnem [sm=jezicek.gif].





Jagoda20 -> RE: Uporabljate orbitrek? (24.9.2009 19:19:17)

Ja orbitrek, pa sobno kolo, pa steper, pa naprava za trebušne mišice.. vse imamo. Tako kot večina imam napade hujšanja in zdravega življenja... žal pa ne za doglo. Nekaj tednov na leto, sicer pa, ja, obešalniki..




Zvezdica -> RE: Uporabljate orbitrek? (28.9.2009 21:35:23)

imam in oba z možem ga kar pridno uporabljava. zdaj imava mal pauze, ampak ravno zdaj nameravam telovadit.





pika** -> RE: Uporabljate orbitrek? (28.9.2009 22:12:30)

Sem bla tko sitna po porodu (cca 25 kg sem dobila gor ), da mi ga je mož kupu brez upiranja in to kar dragega. Ene parkrat sem šla gor , pa je začel škripat in je postal obešalnik . Zdaj je v kleti v t.i. trim sobi in šele zdaj, ko sem shujšala z drugimi metodami , ga ponovno uporabljam - pa še škriplje manj - verjetno zato , ker sem shujšala[sm=jezicek.gif]




ajtak -> RE: Uporabljate orbitrek? (2.10.2009 14:35:11)

Ja škripanje... pri nas je bil blazno glasen in če sm hotla slišat TV sem ga bogla dat blazno naglas in potem je vse skupaj motilo malega med spanjem (čeprav so bila vrata od sobe zaprta)- to je bil glavni razlog da je romal na dile [sm=smiley1.gif]




2mama -> RE: Uporabljate orbitrek? (5.10.2009 14:01:45)

uporabljam, kadar ne tečem, in to 3 do 4krat tedensko po pol ure (tečem pa samo poleti, ko je svetlo tja do pol desete zvečer). vmes pa 2krat tedensko fajn udarna aerobika. shujšala še nisem nič. preveč rada jem :)))
se pa bistveno boljše počutim in tudi to je nekaj.




kaminek -> RE: Uporabljate orbitrek? (19.10.2009 12:16:34)

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Ja škripanje... pri nas je bil blazno glasen in če sm hotla slišat TV sem ga bogla dat blazno naglas in potem je vse skupaj motilo malega med spanjem (čeprav so bila vrata od sobe zaprta)- to je bil glavni razlog da je romal na dile [sm=smiley1.gif]


moj je tud škripal, ker smo v študentskih časih zelo velik gor visel, zdej pa tolk manj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

no, mož mi ga je popravu, ojačal in zdej me čaka. me vabi, pridi, pridi, ampak jst sm kr gluha.

sm si rekla,da se danes spravim nanj, nato vsak drugi dan. pa da vidimo, kaj mi bo naredu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Jelcy -> RE: Uporabljate orbitrek? (2.11.2009 14:04:31)

Uporabljam ga...ce ze grem gor sem vsaj 1 uro...sem kar dosti shujsala z njim. Ga priporocam....
Tudi moj je zacel skripat, to pa zato, ker smo se vmes preselili in ga je moj dragi ponovno odsravfal in zasravfal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]...ampak me ne moti, ker uporabljam mp3 zraven in ne slisim, dam si pa tako zivo glasbo, ki me motivira.




ninocka -> RE: Uporabljate orbitrek? (3.11.2009 14:08:15)

Katere orbitreke pa mate - os Top shopa al kaksne druge?
Jst mam zdaj sposojenega od sosede, pa razmisljam, da bi si svojega kupila, pa ne vem katerega..?




Jelcy -> RE: Uporabljate orbitrek? (3.11.2009 23:26:04)

Ma jaz sem ga kupila v hervisu...je bil iz 300 znizan na 200....vzela pa sem ga ker ja bil najmanjsi, takrat sva imela prostorsko stisko.
Poglej v hervisu pa ostalih sportnih trgovinah, sploh ko so razprodaje jih se dodatno znizajo, vedno pa je vsaj eden v "akciji".




Stran: [1]